BAFRA

Bafra Hava Sporları Ve Gençlik Kulübü Derneğinde Yönetim Değişikliği Yaşandı

 
 549
Bafra Hava Sporları Ve GençlikKulübü Derneğinde Yönetim Değişikliği Yaşandı - Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Derneğinin 28 Mayıs2019’da yaptığı 3. Olağan Genel Kurulda yeni yönetim kurulu seçimleriyapıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Derneğinin 28 Mayıs2019’da yaptığı 3. Olağan Genel Kurulda yeni yönetim kurulu seçimleriyapıldı.

Dernek kurulduğu günden bu güne başkanlık görevini yürüten Burhan Apaydın yeni dönemde kulüp  başkanlığına aday olmadı. Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Derneği ile Bafra’da  Balon Uçuşu, Model Uçak ve Yamaç  Paraşütü gibi hava sporlarının tanıtımların da emeği geçen Burhan Apaydın Kapıkaya festivali gibi birçok organizasyonda da önemli görevler üstlendi. Bafra Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Derneğinin yeni yönetim kurulu başkanlığına  Recai Nazım Ertan seçildi. Yeni başkan Recai Nazım Ertan yapmış olduğu açıklamada: “2011 yılında  gönüllü havacı dostlarımızla köpük uçak yaparak başladığımız gökyüzü  sevdamız, 2013 yılında Burhan Apaydın hocamızın önderliğinde kulüpleşerek büyümeye başlamış oldu. Bu güne kadar birçok başarıya imza atan kulübümüz adına öncelikle Burhan hocama ve gönül dostu arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Gerek uluslararası gerek ulusal birçok başarıya imza atmak nasip oldu. Kulübümüze yeni genç ve dinamik arkadaşlar ekleyerek yolumuza devam edeceğiz.  Bizlere bıraktığı emanete sahip çıkarken yeri geldiğinde değerli başkanımızın gerek fikir gerekse tecrübelerinden faydalanarak yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu süreçte milli havacılık anlayışıyla hem yerel hem de ulusal anlamda kalıcı işlere imza atmak hedefimiz olacaktır. Herkese hayırlı olmasını dilerim.” dedi.  Eski yönetim kurulu üyeleri yeni yönetime başarılar diledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Hava Sporları Ve Gençlik Kulübü Derneğinde Yönetim Değişikliği Yaşandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0