BAFRA

Bafra Hacınabispor Deplasmandan 5 Golle Döndü!

 
 590
Bafra Hacınabispor Deplasmandan 5 Golle Döndü! - Samsun Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Bafra Hacınabispor, Tekkeköyspor’u deplasmanda 5-0 yenerek liderliğini sürdürdü. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Bafra Hacınabispor, Tekkeköyspor’u deplasmanda 5-0 yenerek liderliğini sürdürdü. 

Maça hırslı ve istekli başlayan Hacınabispor; Emirhan, Yunus, Soner, Sefa ve Miraç'ın golleri ile maçı 5- 0 gibi farklı bir skorla kazandı.

Maç öncesi Hacınabispor As Başkanı Hasan Kaplan oyunculara Atakent'te kahvaltı, maç sonunda aynı mekanda Atakent Bafra Pidecisi Sezai Usta'da yemek verdi.

Kalede Resul, defansta Emirhan, Mert, Tunahan Toklu, Tunahan Okur, orta sahada Hacı, Ümit, Ferhat, Yunus, Soner, ileri uçta; santrafor Orhan Şahin ile maça başlayan Hacınabispor, aradığı golü 20. dakikada Emirhan'ın ayağından buldu. Ardından Yunus ile 48. dakikada skoru 2-0 yapan Hacınabispor; oyun üstünlüğünü ve kontrolü ele geçirdi.

Oyun bu şekilde devam ederken; sahada gergin anlar yaşanmaya başladı. Maçın 35. dakikasında; girdiği ikili mücadele sonrası, rakip takımın 9 numaralı oyuncusu kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu dakikadan sonra bir kişi eksik kalan Tekkeköyspor antrenörünün saha içerisine girince, kırmızı kart görerek saha dışına gönderildi.

Maçta tamamen üstünlüğü ele geçiren Hacınabispor, 65. dakikada Soner ile 3- 0, 80 de Sefa ile 4-0 ve 85.dakikada Miraç ile 5- 0 yaptı.

Bafra Hacınabispor Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk, maçın ardından şunları söyledi:

Lig'in 7. haftası oynandı ve bu süreç içerisinde; 4 deplasman maçımızı oynadık. İlk maçımız Karasamsun ile 1- 1 berabere kaldık. İkinci deplasman maçtaki rakibimiz Samsun Yolsporu, 2- 0 ile geçtik. Üçüncü maçımızda, güçlü rakibimiz Havzaspor'u deplasmanda 1- 1 ile geçtik ve bugün zorlu bir maça geldik.

Sahanın ve zamanın aleyhimize olduğu bugün; oyuncularımız, bu engeli de aşarak rahat bir nefes aldılar. Bizde şımarmak yok; bizim için rakibin isminin hiç önemi yok.

Biz kendi işimizi yapmaya çalışıyoruz. Ben şunu söyleyebilirim: Müthiş bir oyuncu topluluğumuz var. Karakter ve kalite olarak da çok üst düzeyde bir takıma sahibiz. Bu çocuklar; bu emek ve başarılarını, inşallah sonunda şampiyonluğa imza atacaklarına hiç şüphem yok.

Bizim için önemli olan; tabeladaki skor değil, tribünlerdeki taraftarların ne düşündükleridir. Deplasmanda değil de adeta evimizde gibi oynadık.

Tekkeköy'de daha fazla bir taraftara sahiptik ve bu durum Havza maçında aynıydı, Yolspor maçında da aynıydı.

Bu taraftar grubu her geçen gün daha da çoğalıyor. Demek ki güzel şeyler yapıyoruz ve bunu gözlemliyorum. İnşallah doğru ve güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Yeter ki bu halk, bu taraftar ve bu vatandaşlarımız bizim yanımızda olsunlar.

Biz bu yola, bu başarıya inandık. "İnanmak başarının yarısıdır" derler. Biz bu konuda ne denli inançlı olduğumuzu; yönetim kurulumuzun ne denli birlik ve beraberlik içerisinde olduğu bir kez daha görüldü.

Herkesin ailesi ile maçlara iştirak etmesi bizi son derece memnun etmiştir. Önümüzde Reşadiye maçı var. Bizim için rakibin isminin ve durumunun hiç önemi yok. Zira biz sadece kendi işimize bakıyoruz. İnşallah o gün de çocuklarımız ellerinden geleni yapacaklardır. Herkesi bu maçı izlemeye davet ediyoruz.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Hacınabispor Deplasmandan 5 Golle Döndü! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0