BAFRA

Bafra Görme Engelliler Derneğinden 5. Diksiyon Kursu

 
 949
Bafra Görme EngellilerDerneğinden 5. Diksiyon Kursu - Bafra Görme Engelliler Derneği ilköğretim mezunu 2. kısım diksiyon kursu açıldı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Görme Engelliler Derneği ilköğretim mezunu 2. kısım diksiyon kursu açıldı. 

5. diksiyon kursun açılışına, Bafra görme engelliler derneği başkanı Ömer Ergül ve yönetim kurulu üyeleri, kurs hocası Şadiye Kalkan ve kursiyerler  katıldı. 

Bafra Görme Engelliler Derneği Başkanı Ömer Ergül yeni açılan kurslar ve EKPSS kursları hakkında şu bilgileri verdi: Bugün ilköğretim mezunu üyelerimizden oluşan diksiyon kursumuzun ikinci kısmını açmanın en derin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şükürler olsun açtığımız bu kursla beraber beşinci diksiyon kursumuzu açmış oluyoruz. 

Ben diyorum ki, bundan sonra daha çok EKPSS kurslarına ağırlık verelim istiyorum. Çünkü malumunuz önümüz Nisan ayında ÖSYM tarafından engellilere yönelik engelli kamu personel seçme sınavı (EKPSS) sınavı yapılacak. 

Biliyorsunuz 4 Ekim’de açmış olduğumuz EKPSS hazırlık kursumuz  sona erdi. Hayırlısıyla 3 Ocak’ta daha geniş kapsamlı bir şekilde tekrar EKPSS hazırlık kursunu açacağız inşallah. Bu kursa ne kadar ağırlık verilirse EKPSS sınavında başarılı olma olasılığı o kadar yüksektir. Bu yüzden şimdilik herkesin EKPSS hazırlık kurslarına önem vermelerini istiyorum. 

Tabi EKKPSS sınavına girmeyecekler için kurslar açmaya devam edeceğiz. Ancak sınava

girecekler için diğer kursları da inşallah sınavdan sonra açarız diyorum. Hayırlısıyla şu sınavdan yüksek bir puan alalım da diğer isteklerimiz bir şekilde hallolur inşallah. Sınavdan çok yüksek puan alıp atanmak istiyorum diyorsanız inanın sınava çok iyi çalışıp hazırlanmanız gerekiyor. Ben sınava girecek olan bütün herkesin 3 Ocak’ta açacağımız EKPSS hazırlık kursuna mutlaka katılmalarını istiyorum. Bu yüzden kursa başvuru yapmayanlar mutlaka biran önce başvurularını yapsınlar. Çünkü zaman yaklaşıyor, acele etmekte fayda vardır. Bafra Halk Eğitim Merkezi müdürümüz sayın Hacı Avcı Bey kurslardan sorumlu Müdür yardımcımız Sayın Ferhat kurt Bey ve bütün halk eğitim personellerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Görme Engelliler Derneğinden 5. Diksiyon Kursu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0