BAFRA

Bafra Görme Engelliler Derneğinde Global Girişimcilik Haftası Etkinliği

 
 902
Bafra Görme Engelliler DerneğindeGlobal Girişimcilik Haftası Etkinliği - Bafra Görme Engelliler Derneğinde Global Girişimcilik Haftası etkinlikleri kapsamında girişimcilik eğitimi düzenlendi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Görme Engelliler Derneğinde Global Girişimcilik Haftası etkinlikleri kapsamında girişimcilik eğitimi düzenlendi. 

Türkiye’de 2008 yılından beri her Kasım ayında 178 ülkeyle aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası kapsamında, Bafra Görme Engelliler Derneği tarafından dernek üyesi ve eğitmen Cemalettin Cankurt tarafından girişimcilik eğitimi programı düzenlendi. 

Program Bafra Hasan Çakın Halk kütüphanesinde gerçekleşti. Program kapsamında dernek üyelerine İŞKUR ve KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca KOSGEB'in online girişimcilik eğitimine katılımları sağlandı.

Program hakkında bilgi veren Cemalettin Cankurt, “Devletimizin engellilere verdiği önem oldukça fazla. İş fikirlerini hayata geçirebilmeleri için dernek yönetimimiz ile böyle bir eğitim programı düzenlemeye karar verdik.” dedi.

Dernek başkanı Ömer Ergül ise “Dernek olarak üyelerimizin sosyal hayatına en iyi şekilde çalışmalarımız ile artı katmak istiyoruz. Eğitim programı kapsamında kendi işini kurmak isteyen üyelerimize yönelik böyle bir eğitim programı yapmaya karar verdik. Günümüzde girişimcilik önemli bir gündem. Bafra Görme engelliler derneği olarak üyelerimize yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek. dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Görme Engelliler Derneğinde Global Girişimcilik Haftası Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0