SAMSUN

Bafra Giad'da Görev Değişimi

 
 442
Bafra Giad'da Görev Değişimi - Samsun Bafra Genç İşadamları Derneği (GİAD) 3
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Genç İşadamları Derneği (GİAD) 3

Genel Kurulu’nda 2 dönemdir başkanlığı yürüten Yavuz Selim Muratoğlu, görevini Alper Güngör’e devretti.

Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Menekşe Salonunda gerçekleştirilen genel kurul tek liste halinde yapıldı. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Bafra GİAD 2. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, “Bafra Genç İşadamları olarak 6 yıl önce kurduğumuz, her şeyimizden fedak rlık yaptığımız, adeta çocuğumuz dediğimiz ellerimizle büyüttüğümüz derneğimizin geldiği bu nokta, beni gururlandırdı ve aynı şekilde duygulandırdı. Buradan Bafra Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin’e her zaman yanımızda ve her projemizde destek olduğu için ona ayrı teşekkürlerimi sunuyor, emeği geçen bütün herkese önce yönetim kurulum ve üyelerim adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bafra GİAD Saymanı Alper Güngör tarafından geçmiş ve gelecek dönemlere ait mali raporlarını okumasının ardından genel kurulca yönetim ibra edildi. Divan başkanlığının genel kurula sunduğu aday listesi ve yönetim kurulu, denetim kurulu üyelerinin oylaması sonucu Bafra GİAD 3. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kadrosu oluştu.

Başkanlığa seçilen Alper Güngör yaptığı açıklamada, “Bafra için elimizi taşın altına koyduk. Bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Genel kurul toplantısı, protokol ve davetlilerin dilek ve temennileri ile son buldu.

Toplantıya Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, CHP İlçe Başkanı Nihat Oktay, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve davetliler katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Giad'da Görev Değişimi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0