BAFRA

Bafra Giad Rektör Ünal Yavuz İle Bafra Projolerini Konuştu

 
 1989
Bafra Giad Rektör ÜnalYavuz İle Bafra Projolerini Konuştu - Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu Başkanı Yavuz Muratoğlu ve Bafra Genç İş İnsanları Başkanı Burak Özturan, yeni atanan OMÜ rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret ederek Bafra ile ilgili projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu Başkanı Yavuz Muratoğlu ve Bafra Genç İş İnsanları Başkanı Burak Özturan, yeni atanan OMÜ rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret ederek Bafra ile ilgili projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bafra ile ilgili projelerin konuşulduğu ziyaret OMÜ rektörlük makamında gerçekleşti. Bafra Giad Başkanı Burak Özturan, “Uzun yıllardır takipçisi olduğumuz botanik park ve ekolojik turizm projeleri ile Bafra kısa sürede Türkiye’nin hatta dünyanın parlayan yıldızı haline gelebilir. Tıbbi aromatik bitkiler fakültesine dönüşebilecek ve Karadeniz’in en büyük botanik parkı olabilecek alana sahibiz. Bafra, tarım alanında üniversite ile işbirliği içerisinde yapacağı inovasyonlarla şehir kalkınmasını 20 yıl ileriye atabilecek güce sahiptir. Bu gücün farkına varılmalı ve herkes elini taşın altına koymalı.” dedi.

Bafra yerleşkesinin sınırlarını yeniden belirleyeceklerini belirten Rektör Ünal , “Sınırlar belirlendikten sonra yerleşke içerisinde yurt, sosyal tesis ve idari binalarla öğrenciler ve akademisyenler için daha güzel bir eğitim ve yaşam alanı hazırlamak için el birliği ile çalışmanın önemini vurgulayarak  zamanla şartlar iyileştirildiğinde yerleşke sınırları içerisinde botanik park ve tarım teknopark alanlarına da yer verileceğini” söyledi.

Toplantıya OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı da eşlik etti. Ziyaretin sonunda BAFRA GİAD Başkanı Burak Özturan, Prof. Dr. Yavuz Ünal’a,  Bafra’yı simgeleyen plaket takdim etti.

Bafra Giad Rektör Ünal Yavuz İle Bafra Projolerini Konuştu

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Giad Rektör Ünal Yavuz İle Bafra Projolerini Konuştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 5
User defaultYorum Id: 104532
16 Ekim 2020
07:00
  • Yorum Id: 104532
  • 16 Ekim 2020
  • 07:00

Omü rektörü ilkönce dedeli ve yağmurcanın karşısında sedde kenarındaki omü ye tahsisli araziyi çevirsin ara kalırsa botanik bahçeyi yaparlar

User defaultYorum Id: 104510
15 Ekim 2020
10:26
  • Yorum Id: 104510
  • 15 Ekim 2020
  • 10:26

Bafra'nın genç ve çalışkan insanlarını alkışlamak ve onlara desteklemek yerine, klavye başına oturup akşama kadar kim ne yapmış diye bakınırken aslında kendisi hiç bir şey yapmayan kişilerin yazdıklarını dikkate almayınız.. doğru ve güzel yoldasınız.. çalışkan ve dinamik ruhunuz diğer sivil toplum örgütlerine de örnek olsun..

User defaultYorum Id: 104500
15 Ekim 2020
07:24
  • Yorum Id: 104500
  • 15 Ekim 2020
  • 07:24

Çarsamba ilçesinde hukuk fakültesi, önemli yüksek okullar var ilçe ye çok büyük ekonomik katkı saglıyor.. bafra da dogru düzgün üniversite yok, bölüm yok.. ögrenci sayısı çarsamba nın yarısı... çok acil 19 mayıs üniversitesi den ziraat ve veterinerlik fakülteleri bafra ya tasınmalıdır. hem çiftci gelişir aynı zamanda ögenci uygulama staj yerinde yapmış olur...

Daha Fazla Yorum