BAFRA

Bafra Genç İş Adamları Derneğinden Öğrencilere, Kurtuluş Mücadelesinin 100. Yılı Gezisi

 
 644
Bafra Genç İş Adamları DerneğindenÖğrencilere, Kurtuluş Mücadelesinin 100. Yılı Gezisi - Bafra Genç İş Adamları Derneği organizasyonu ile Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı kutlamaları kapsamında, Kolay Neyzen Tevfik İlkokulu öğrencilerine Samsun gezisi düzenlendi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Genç İş Adamları Derneği organizasyonu ile Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı kutlamaları kapsamında, Kolay Neyzen Tevfik İlkokulu öğrencilerine Samsun gezisi düzenlendi. 

Bafra Genç İşadamlarının organize ettiği geziye, Bafra Belediyesi ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü destek verdi. 

Dernek Yönetim Kurulundan Soner Altunışık, Emre Türker ve Dernek Koordinatörü Murat Sever’in eşlik ettiği gezide, Neyzen Tevfik İlkokulu Müdürü Sıtkı Şahin, Müdür Yardımcısı Nazım Zengin, okul öğretmenleri Erol Temiz, Ahmet Arslan, Esra Çakır, Arzu Tokgöz ile 72 öğrenci ile Kurtuluş Savaşının başladığı tarihi mekânları ziyaret etti. 

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ilk ayak bastığı yer olan Kurtuluş Yolu, Gazi Müzesi, Bandırma Vapuru, Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesinin gezildiği etkinlikte, öğrencilere Samsun’da kurtuluş mücadelesinin nasıl başladığı, mücadelelerin adımlarının neler olduğu ve yokluklar içerisinde küllerinden yeniden doğan bir ülkenin tarihi öğrencilere anlatıldı. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Genç İş Adamları Derneğinden Öğrencilere, Kurtuluş Mücadelesinin 100. Yılı Gezisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0