BAFRA

Bafra Gazeteciler Cemiyetinden Yeni Emniyet Müdürüne Ziyaret

 
 1231
Bafra Gazeteciler CemiyetindenYeni Emniyet Müdürüne Ziyaret - Bafra Gazeteciler Cemiyeti, İlçede göreve başlayan Emniyet Müdürü Bünyamin Temur’a hayırlı olsun ziyareti düzenledi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Gazeteciler Cemiyeti, İlçede göreve başlayan Emniyet Müdürü Bünyamin Temur’a hayırlı olsun ziyareti düzenledi.

Cemiyet Başkanı Ümit Ceylan ve Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Uluçay, Yönetim Kurulu ve üyeleri ile birlikte makamında ziyaret edilen Temur’a hayırlı olsun temennilerinde bulunuldu. Pandemi kurallarına riayet edilerek düzenlenen ziyaret, Bafra ve bölgesinde görev yapan yerel ve yaygın basın temsilcileri ile karşılıklı sohbet eşliğinde sürdü.

İletişimin herkes için bir ihtiyaç olduğunu dile getiren Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Ceylan, “Basın çalışanları, kamu kurumları ile kamuoyu arasında sağlıklı bir iletişim için büyük önem arz etmektedir. Samsun’un diğer ilçelerine kıyasla Bafra basını yerel ve yaygın anlamda güçlü bir yapıya sahiptir. Kamu kurumları ile basının diyalog içinde olması şehrimize büyük katkılar sağlayacaktır. Bafra’nın huzur ve asayişi için gece gündüz demeden fedakârca çalışan polis teşkilatımıza desteğimiz tamdır.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bafra İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Temur ise teşekkür ederek, basının son derece önemli olduğunu vurguladı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Gazeteciler Cemiyetinden Yeni Emniyet Müdürüne Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0