GÜNDEM

Bafra Garnizon Komutanlığı'ndan Anneler Günü Kutlaması

 
 144
Bafra Garnizon Komutanlığı'ndanAnneler Günü Kutlaması - Samsun'un Bafra ilçesinde Bafra Garnizon Komutanlığı tarafından Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerine kahvaltılı kutlama programı düzenlendi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde Bafra Garnizon Komutanlığı tarafından Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerine kahvaltılı kutlama programı düzenlendi.

Şimal Cafe'de düzenlenen Anneler Günü kutlamasına 30'a yakın şehit annesi katıldı. Bafra Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Per. Yrb. Metin Özdemir, yaptığı konuşmada, "Bugün Anneler günü. Elbette bugünün manası itibari ile bu duyguyu en fazla yürekten hisseden anneler sizlersiniz. Sizler bizim baş tacımızsınız. Bugün içinizden 'Keşke evladımda yanımda olsaydı, elimi öpüp anneciğim anneler günün kutlu olsun deseydi' diye geçmiştir.
Onlar bize bu vatan için, bu bayrak için, bu devletin daimi olabilmesi için canlarını hediye ettikler. Onlar bize şahadet şerbetini içtiklerini belirttiler. Bizler onların mirasçıları olarak bugün sizleri ağırlamaktan son derece mutluluk ve onur duyuyoruz. Evlatlarımıza kavuşacağımız günün arzusu ile yaşıyoruz. Onlar bayrağa renk oldular, sizler en onurlu annelersiniz. Hepinizin anneler gününü kutluyorum ellerinizden öpüyorum" dedi.
Bafra Garnizon Komutanı Per.Yrb. Metin Özdemir'in konuşması esnasında şehit anneleri gözyaşlarına hakim olamadı. Bafra Terörle Mücadelede Mağdur Olan Aileler Dernek Başkanı Saadet Var, "Bugün bizim için buruk bir gün. Sabah ilk önce şehitliğe, oğlumun kabrine gittim. Çünkü, o bana gelemezdi. Ben ona gittim. Allah kimseye evlat acısı tattırmasın. Bu vatan için oğlum şehit düştü. Annelerimizin hepside duygu yüklü. Sadece şunu söylemek istiyorum. Vatan Sağ olsun" şeklinde konuştu.
Bafra Garnizon Komutanı Per.Yrb. Metin Özdemir'in eşi Fatoş Özdemir ise konuşmasında, "Şehitlerimizin anneleri bizimde annemiz. 8 yıldır Bafra'dayız. 8 yılda şehit annelerimizin ve ailelerinin yanlarında olduk. Onların içi yandığı zaman bizimde içimiz yandı. Onlarla ağladık, onlarla güldük. Allah onlardan razı olsun. Terörü bitirmek için verdiğimiz şehitlerin en büyük acısını şüphesiz şehit anneleri ve şehit aileleri yaşıyor. Şehit anneleri hepimizin en yüce anneleri, onlar bizim baş tacımız. Hepsinin
Anneler Günü`nü kutluyorum. Ne mutlu onlara ki şehit annesi oldular. Bu vatanın bütünlüğü için canını veren şehitlerimizi asla unutmayacağız" şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra şehit annelerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Garnizon Komutanlığı'ndan Anneler Günü Kutlaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0