BAFRA

Bafra Fen Lisesinden Duygu Dolu Mezuniyet Töreni

 
 1980
Bafra Fen Lisesinden Duygu Dolu Mezuniyet Töreni - Bafra Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencileri eğitimini tamamlayarak duygu dolu bir mezuniyet töreniyle geleceğe uğurlandı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencileri eğitimini tamamlayarak duygu dolu bir mezuniyet töreniyle geleceğe uğurlandı.

Mezuniyet törenine Okul Müdürü Kadir Albayrak, öğretmenler ve öğrencilerin velileri katıldı. Öğrencilerin güzel günlere uğurlandığı törende veliler duygu dolu anlar yaşayarak çocuklarından gurur duydu. Gösterilerin ardından öğrenciler hep birlikte keplerini fırlattı.

Okul Müdürü Kadir Albayrak mezuniyet töreninde şunları söyledi: “Çok kıymetli öğretmen arkadaşlarım, saygıdeğer öğrenci velileri, geleceğimizin teminatı sevgili gençler, 2021/2022 eğitim öğretim yılının sonuna geldiğimiz şu günde, ilçemizin gözbebeği Bafra Fen Lisemizin onur kaynağı, mezunlarımızı uğurlayacağımız bu anlamlı ve güzel günümüzde, bizimle birlikte olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Siz değerli konuklarımızı saygı ve hürmetle selamlıyor, hepinize hoş geldiniz diyorum. 2010/2011 Eğitim Öğretim yılında, Eğitim Öğretim faaliyetine başlamış olan Bafra Fen Lisesi bugün idareci, öğretmen, öğrenci ve velileriyle, mezunlarımızı gururla ve başarıyla bu güzel güne ulaştırmıştır.

4 yıl boyunca öğrencilerimizle yan yana olan, daha iyi ve daha başarılı olabilmeleri konusunda desteklerini hiçbir zaman onlardan esirgemeyen değerli öğretmenlerime. Okulumuza güvendikleri ve inandıkları için saygıdeğer velilerimize, ve tabi ki, bütün bu çabanın ve gayretin yegâne sebebi olan, her biri ayrı bir değer olan, her şeyin en güzeline layık olduğuna yürekten inandığımız, geleceğimizin teminatı olan bu gençlerimize, bize bu mutlu günü yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Sizler Şüphesiz bu mezuniyet töreninin en mutlu kişilerisiniz,  bu çocukları sizler yetiştirdiniz.  Onların 12 yıldır devam eden ve etmeye de devam edecek olan, eğitim yaşamı boyunca onlara maddi ve manevi olarak her türlü desteği verdiniz. Onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaştınız. En kötü zamanlarında onların en büyük desteği ve yardımcısı oldunuz. Bütün bu zorlukların sonunda çocuklarınız, bu gün okulumuzdan mezun olurken, haklı olarak yaşadığınız büyük sevinç ve gururu bizler de paylaşıyoruz. Şimdiye kadar göstermiş olduğunuz sabır ve özveri her türlü takdirin üzerindedir. Sizleri tüm kalbimle kutluyor ve saygılarımı sunuyorum.

Bundan tam dört yıl önce bulunduğu ortamlardan seçilerek, başarılar elde etmiş bir öğrenci olarak gelmiş oldunuz. Okulumuzdan bilgisini, kültürünü edep ve ahlakını geliştirmiş her anlamda olgunlaşmış, eğitim öğretim hayatınızın son durağı olan üniversiteye adım atma arifesinde olan siz değerli öğrencilerimizi tanımış olmaktan ve sizleri başarıyla mezun öğrencilerimiz olarak görmekten dolayı son derece mutluyum.

Eğitim Öğretim hayatınızın önemli bir bölümü olan ortaöğretim dönemini, burada noktalamış bulunuyorsunuz. Burada tanımış olduğunuz öğretmenlerinizi, arkadaşlarınızı hiçbir zaman unutmayacağınızı biliyorum. Bu dönem içinde, sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için, sizin bizler için son derece önemli olduğunuzu,  bizlerin başarısının ancak sizlerin başarılı bireyler olarak yetişmenize bağlı olduğunu bilerek, dikkatle ve titizlikle, sizlere rağmen değil,  sizinle birlikte olarak hareket etme hassasiyetinde olmaya çalıştık. Sizlerle; sevgi, saygı, şefkat ve muhabbet duygularıyla bütünleştik.  Gittiğiniz yerlerde de “Bafra Fen Lisesi” öğrencisi olmanın gururunu ve onurunu taşıyacaksınız. Seviyeli davranışlarınız ve üstün başarılarınızın devamı, bizlerin iftihar kaynağı olacaktır.”

Tören sonrası öğrenciler ve öğretmenler geçen 4 yılın hasretini gidererek doyasıya sarıldılar. Okul öğretmenleri, velilere dürüst ve çalışkan bir evlat yetiştirdikleri için teşekkür etti.

Haber: Furkan Göçer

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Fen Lisesinden Duygu Dolu Mezuniyet Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 148263
11 Haziran 2022
22:18
  • Yorum Id: 148263
  • 11 Haziran 2022
  • 22:18

Maşallah genclere. ülkenin geleceği çocuklarımız