GÜNDEM

Bafra Emniyet Denetimli Serbestlik Turnuvasının Şampiyonu

 
 599
Bafra Emniyet DenetimliSerbestlik Turnuvasının Şampiyonu - Bafra Emniyet Denetimli Serbestlik turnuvasının şampiyonu
Bafra Haber

 |  - Bafra Emniyet Denetimli Serbestlik turnuvasının şampiyonu

 Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğünün tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen Kurumlar arası halı saha futbol turnuvası dün yapılan törenle son buldu.
      Törene Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Cumhuriyet Savcısı Özgür Kâtip Kaya, Bafra Kapalı Cezaevi Müdürü Kâtip Özen, Bafra Emniyet Müdürü Kemal Yayla, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, Huzur Evi Müdürü Muzaffer Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Denetimli Serbestlik şubesi Müdürü Hasan Çini, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Sakatlar Derneği Şubesi Başkanı İsmail Tabak, Bafra Balkan Türkleri Derneği Başkanı Memduh Aksu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Tören öncesi Turnuvada iki maç oynandı, ilk maç Bafra Kızılırmak Lisesi Futbol takımı ve Kızılırmak Devlet Hastanesi Futbol takımı ile gerçekleşti. Çekişmeli geçen maçta Kızılırmak Lisesi Futbol takımı rakibi olan Kızılırmak Devlet Hastanesi futbol takımını 6`2 yenerek final karşılaşmasını bitirdi. İkinci karşılaşma ise Altınkaya Eüaş futbol takımı ve Bafra Emniyet Müdürlüğü Futbol takımı arasında gerçekleşti. Bu son karşılaşma şampiyonluk maçı olduğu için iki takım futbolcuları şampiyon olmak için ellerinden geleni gösterdiler.  Bafra Emniyet Müdürlüğü Futbol Takımı, Altınkaya Eüaş Futbol takımını 7`2`lik bir skor ile yenerek şampiyon oldu.
      Karşılaşmaların ardından ödül törenine geçildi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal : `  Bafra Cumhuriyet Başsavcılığımız bünyesinde bulunan Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğünün diğer Kamu kurumlarına tanıtılması amacıyla ve yapılan faaliyetlerin anlatılması çerçevesinde bir futbol organizasyonu yapmayı uygun gördük. Bu organizasyonumuzda yaklaşık 20 takım iştirak edip turnuva başından bu yana yapılan karşılaşmalarda büyük gayret sarf ettiler. Ben bu vesile ile turnuvamıza katılan tüm Kamu Kurumlarına teşekkürlerimi sunar ve takımların tümüne başarılar dilerim` diyerek sözlerine son verdi.
        Törende ilk olarak turnuvaya katılan tüm takımların teşekkür belgeleri takdim edildi. Belge almaya hak kazanan takımlar belgelerini Cumhuriyet Savcısı Özgür Kâtip Kaya`nın elinden aldılar. Turnuva`nın en küçük seyirci ve en yaşlı seyirci madalyasını almaya hak kazanan Onur Kaya ve Huzur Evi sakinlerinden Turan Üçgen ödüllerini Bafra Sakatlar Derneği Başkanı İsmail Tabak`ın elinden aldılar. Son olarak da 1. 2. 3. Ve 4. Gelen takımların kupaları verildi.                                                                             
BAFRA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI
         Turnuvada Bafra emniyet Müdürlüğü turnuva başından berri büyük çaba sarf ederek 1. Oldu ve şampiyonluğu kutladı. Kupasını Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı`nın elinden alan takım birbirlerine sarılarak sevinçlerini sergilediler. Bafra Emniyet Müdürü Kemal Yayla Emniyet Futbol takımının büyük çabalar ile kazandığı kupayı gururla havaya kaldırarak, arkadaşlarını tebrik etti.
          2. gelen takım ise Altınkaya Eüaş futbol takımı oldu bu takımda kupasını Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal`ın elinden alarak 2.lik Sevincini hep birlikte yaşadılar. 3`üncü gelen takım ise Kızılırmak Lisesi oldu, kupasını ise Bafra Emniyet Müdürü Kemal Yayla takdim ederken, 4`üncü gelen takımsa Kızılırmak Devlet Hastanesi olarak ödülünü de DSİ Müdürü Hasan Çini`nin elinden aldı. Ödül törenlerinin ardından tüm takımlar hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 


 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Emniyet Denetimli Serbestlik Turnuvasının Şampiyonu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0