BAFRA

Bafra Devlet Hastanesinde Pcr Testi Yoğunluğu

 
 5734
Bafra Devlet Hastanesinde Pcr Testi Yoğunluğu - Tüm Türkiye’de artan Covid vakaları hastanelerde uzun kuyruklar oluşturmakta. Bafra Devlet Hastanesinde de PCR kayıt kuyrukları oluştu. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Tüm Türkiye’de artan Covid vakaları hastanelerde uzun kuyruklar oluşturmakta. Bafra Devlet Hastanesinde de PCR kayıt kuyrukları oluştu. 

Bafra Devlet Hastanesinde PCR kayıt bölümünde oluşan uzun kuyruklar vatandaşların tepkisini çekti. Uzun kuyrukları sekreter eksikliğine bağlayan bir takipçimiz, şikâyetlerini şu şekilde dile getirdi: Kimse bizimle ilgilenmiyor, hastanede hasta kabul danışmanı bir tane var yeterli gelmiyor. Bir saattir test sırası gelmedi. Neden acil bölümüne daha fazla hasta kabul danışmanı verilmiyor. Covid gittikçe artıyor insanlar hastanede iç içe duruyor birisinin buna dur demesi gerekiyor.

Haber: Furkan Göçer

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Devlet Hastanesinde Pcr Testi Yoğunluğu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 17
User defaultYorum Id: 139656
17 Şubat 2022
12:15
  • Yorum Id: 139656
  • 17 Şubat 2022
  • 12:15

Yorumcumuz akp sayesinde işe giren diktatör kesiliyor diyor. her siyasi dönemde siyasi desteği olan işçi görevli memur kral kesiliyor amirini ve müdürünü tanımıyor müdür bile siyasi desteği olan işçinin veya görevlinin nerdeyse buyruğu altında görev yapıyor. siyasi desteği olmayan işçi memur görevli daha iyi görev yapıyor. ama bazı müdürleri ve amirleri tarafından eziliyor, böcek yerine bile konmuyor. siyasi desteği olmayan müdür tarafından da yönetilen görevliler desteklenmiyor eziliyor. siyasi desteği olan müdür yönettiği görevliyi daha iyi koruyup destekliye biliyor. önemli olan insanlık, verilen görevi amir için değil devletin, insanların iyiliği için iyi bir şekilde görev yapmak. amire, müdüre veya mahiyetindeki görevlilere insan gibi davranıp iş yapıp veya iş yaptırmak

User defaultYorum Id: 139660
17 Şubat 2022
13:10
  • Yorum Id: 139660
  • 17 Şubat 2022
  • 13:10

Kimileri korona korkusuna hastaneye gitmek istemiyor ve gitmiyor. hastaneye kaç gittim sayamadım. hastaneye gittiğim kadar babamın evine gitseydim, ne ne gelip duruyorsun lan deyip beni kovardı. hastane personelinden şikayetim yok helal olsun onlara bu pandemi döneminde sağlıklarını hiçe sayarak hastalanarak hatta ölmelerine rağmen görev yapıyorlar. sağlıkçıların kıymetini iktidar bilmediği gibi halk da hiç bilmiyor. maskesiz mesafesiz kahveler dolu lakayıtlık o biçim hele aşı olanlar her bitmiş gibi maskesiz mesafesiz sokaklarda bulvarda dolaşıp bir yerler de oturuyorlar. hastaneler korona hastalarıyla doluyor öbür hastalar hastanede yer bulamıyor evinde kalıp tedavisi gecikiyor. bizim milletimiz duyarsız bilinçsiz hareket edip yersiz eleştiriyor. insan ilk önce kendini eleştirsin sağlığına dikkat etsin. başkalarına zarar vermesin. hastalık azalır tolumun sağlığı düzelir. hastanelerde yığılma olmaz. sağlıkçılarda insanlarda rahat eder. diğer hastalarla da daha iyi ilgilenip tedavi sorunları kolaylaşır. öso militanlarına maaş verip emperyalistlerin pinpon topuna dönüp iç siyasi çıkar uğruna yanlış dış siyaset uygulayacaklarına, çağdışı mezhepçi dış siyaset uygulayacaklarına, suriyelileri besleyeceklerine toplumun sağlık sorunlarına önem versinler. cumhuriyetimizin kazanımı olan fabrikalarımızı , tesislerimiz talan ederek, rantçı, tüketim ekonomisi yerine özerkliğe dayalı devletçi, halkçı üretim ekonomisi uygulasınlar. sağlıkçıların sosyal ekonomik haklarını çözsünler onlarda daha memnun olarak görevlerini yapsınlar.

User defaultYorum Id: 139652
17 Şubat 2022
08:32
  • Yorum Id: 139652
  • 17 Şubat 2022
  • 08:32

Arkadaşlar açıkça cimere girip bafra polisini ve zabıtasını şikayet etmenizi rica ediyorum. sayın cumhurbaşkanı ve sayın sağlık bakanının uyarılarını maske denetimlerini bilerek ve isteyerek umursamıyorlar ve kontrol denetim yapmıyorlar. koskoca cumhurbaşkanını sallamayan bir polis ve zabıtamız var. çok sayıda şikayet gelirse polisler çalışmaya başlarlar. hem insan sağlığı ile oynuyorlar hem de ceza kesmedikleri için devletin kasasından çalmış oluyorlar.

Daha Fazla Yorum