GÜNDEM

Bafra Devlet Hastanesi’nde Yangın Tatbikatı

 
 1095
Bafra Devlet Hastanesi’nde Yangın Tatbikatı
 - Samsun’da Bafra Devlet Hastanesi’nde, olması yangın ve afet durumlarına karşı gerçeği aratmayan bir tatbikat gerçekleştirildi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun’da Bafra Devlet Hastanesi’nde, olması yangın ve afet durumlarına karşı gerçeği aratmayan bir tatbikat gerçekleştirildi.

Tatbikat öncesinde yapılan masa başı toplantısında acil durum eylem planları değerlendirilerek, olması muhtemel risklere karşı izlenecek yöntemler ele alındı. Hastane yönetimi koordinasyonunda düzenlenen kapsamlı masa başı ve saha tatbikatında sağlık çalışanları, teknik ekipler ve destek personeli aktif olarak görev aldı. Senaryo gereği hastanenin belirli bir bölümünde çıkan yangının ardından alarm sistemi devreye girdi. Ekipler kısa sürede olay yerine yönlendirilirken, yangına ilk müdahale, hasta ve personel tahliyesi ile kriz yönetimi uygulamalı olarak gerçekleştirildi.
Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Alaiddin Domaç, tatbikatın ardından yaptığı açıklamada, sağlık kurumları için afet ve acil durumlara hazırlıklı olmanın hayati önem taşıdığını belirtti. Domaç, "Gerçekleştirdiğimiz bu tatbikatlarla personelimizin reflekslerini güçlendirmeyi ve koordinasyonu en üst seviyede tutmayı amaçlıyoruz. Başarıyla tamamlanan tatbikatta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Tatbikatın sonunda ekiplerin performansı değerlendirilerek eksik görülen noktalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Devlet Hastanesi’nde Yangın Tatbikatı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 2
User defaultYorum Id: 255341
15 Mayıs 2026
18:29
  • Yorum Id: 255341
  • 15 Mayıs 2026
  • 18:29

Gerçekte yangın olunca herkes kaçar

Cevap
  • Yorum Id: 255363
  • 18 Mayıs 2026
  • 15:04

Başta başhekim kaçar.

User defaultYorum Id: 255350
16 Mayıs 2026
18:47
  • Yorum Id: 255350
  • 16 Mayıs 2026
  • 18:47

Allah göstermesin olay anında durum hiçte böyle olmaz herkes bir tarafa kaçar genefe bu tür tatbikatlar faydalıdır ve bu tatbikatta en kurnazlar sedyede yatanlardır bu sedyede yatan kurnaz kimdir acep ...tebrikler..

Cevap
  • Yorum Id: 255369
  • 19 Mayıs 2026
  • 20:59

@255357bilimin asıl seni incelemesi gerekir zira ironi anlayışın yok gibi...

Cevap
  • Yorum Id: 255357
  • 18 Mayıs 2026
  • 10:22

Sedyede yatan kurnaz kimdir ? bu ifadeyi hangi kafayla yazdın merak ediyorum. yemin ediyorum bilimin seni incelemesi gerekir