SPOR

Bafra Derbisinin Galibi Mevlanaspor

 
 264
Bafra Derbisinin Galibi Mevlanaspor - Bafra Derbisinin galibi Mevlanaspor
Bafra Haber

 |  - Bafra Derbisinin galibi Mevlanaspor

Samsun Bölgesi 2. Küme U 19 A- Genç A grubunun 6. haftasında Bafra Mevlanaspor, Bafra Hacınabispor`u Berkay ve Sefa`nın golüyle 2-0 mağlup etti.

İlk yarıda oldukça vasat ve kötü görüntü sergileyen Mevlanaspor rakip kalede cılız ataklarla gol arayan taraftı. İlk yarının 21. dakikasın da Mevlanaspor`dan Berkay takımını karşılaşmada 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Her iki takım da ilk yarı da gol bulamayınca Mevlanaspor devreye 1-0 önde kapatan taraf oldu.

İkinci yarıya daha iyi ve istekli başlayan taraf karşılaşmada 1-0 önde oynayan Bafra Mevlanaspor oldu. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk dakikalarında rakip kalede kalede gol arayan Bafra Mevlanaspor karşılaşmanın 50. dakikasında Melih`in attığı güzel ve akıl dolu golü ile karşılaşmada durumu 2 -0 yaptı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca ligin altıncı haftasın da haftasında beşinci galibiyetini alan Mevlanaspor puanını 15`ye çıkararak lider Termespor`un ardından ligde ikinciliğini korumuş oldu.

Karşılaşmayı Bafra Mevlanaspor Kulüp Başkanı Servet Şengül, Başkan Yardımcısı Arif Öztürk, Genel Sekreter Abdullah Uyar, Yöneticilerden Bünyamin Akça,1930 Bafraspor Başkanı Fatih Yıldız ve genç futbolcuların aileleri takip etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Derbisinin Galibi Mevlanaspor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0