Samsun'un Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu Başkanı ve Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü Sorumlusu Özgür Katip Kaya, düzenlenen belge töreninde yaptıkları çalışmalardan bahsetti.
Adliye binasında düzenlenen belge töreninde konuşan Koruma Kurulu Başkanı Özgür Katip Kaya, Bafra ilçesine bir yıl önce kurulan Bafra Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü tarafından 'tedavi ve denetimli serbestlik tedbiri' verilen 50 kişiye, uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığından kurtulması, etki ve sonuçlarının azaltılması amacıyla Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile işbirliği içine girilerek tedavi programına aldıklarını söyledi. Bafra'da eğitim veren ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrenci velilerine, 'uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığı ve mücadele' konusunda bilgi vermek amacıyla Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile irtibata geçilerek Bafra Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde nisan ayı içerisinde seminer verilmesinin kararlaştırıldığını belirten Kaya, çalışmaların halen devam ettiğini kaydetti. Konuşmanın ardından, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü'nce, Ankara Eğitim Merkezi'nde düzenlenen "Şube Müdürlüğü Hizmet İçi Eğitim Semineri" konulu eğitim programına katılan Hasan Çini, Gonca Başkaya, Ender Kurt ve Arzu Peltek'e, protokol tarafından katılım belgeleri verildi.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın