BAFRA

Bafra’da Sydv Mütevelli Heyeti Muhtar Üye Seçimi Yapıldı

 
 463
Bafra’da Sydv Mütevelli HeyetiMuhtar Üye Seçimi Yapıldı - Samsun’un Bafra ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve DayanışmaVakfı (SYDV) mütevelli heyetine üye seçimi yapıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve DayanışmaVakfı (SYDV) mütevelli heyetine üye seçimi yapıldı.

Bafra Öğretmenevinde gerçekleştirilen mütevelli heyeti üye seçiminin Divan Kurulu Başkanlığını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer yaptı. İlçe merkezinde ve kırsal mahalleri temsilen 92 muhtarın katıldığı mütevelli heyetinin belirlenmesi için yapılan seçimde, 4 mahalle muhtarı aday oldu.

Mevlana Mahallesi Muhtarı Servet Şengül ve Evrenuşağı Mahallesi Muhtarı Erdoğan Akın oy birliği ile mütevelli heyetine seçilerek muhtarları temsil etme hakkı kazandı.

Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur seçim sonrasında: “Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmada muhtarlarımıza önemli görevler düşmektedir. Vakıf olarak gerçek ihtiyaç sahiplerine imkanlar dahilinde gerekli destekleri vereceğiz. Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz." dedi.

Erdoğan Akın: Evrenuşağı Mahalle Muhtarı 60 Oy

Servet Şengül: Mevlana Mahalle Muhtarı 45 Oy

Fatih Yıldız: İsmetpaşa Mahalle Muhtarı 44 Oy

Nurettin Özden: Selemelik Mahalle Muhtarı 23 Oy

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da Sydv Mütevelli Heyeti Muhtar Üye Seçimi Yapıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0