BAFRA

Bafra’da Sivrisinek İle İlgili Şikâyetler Arttı

 
 5020
Bafra’da Sivrisinek İle İlgili Şikâyetler Arttı - Bafra’da yaşayan birçok vatandaş son günlerde sivrisineklerin arttığını, sivrisinek ile mücadelenin gerektiği gibi yapılmadığını ifade etti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra’da yaşayan birçok vatandaş son günlerde sivrisineklerin arttığını, sivrisinek ile mücadelenin gerektiği gibi yapılmadığını ifade etti.

İhbar hatlarımıza yapılan şikayetler üzerine sosyal medya hesaplarımızdan yaptığım 24 saatlik ankette Bafra halkının ezici bir çoğunluğunun sivrisinekte şikayetçi olduğu ortaya çıktı. 

İnstagram üzerinden yapılan ankete 1.389 kişi oy kullandı. 

Ankette Bugünlerde Bafra’da sivrisinekten şikayetçi misiniz sorusuna; 1215 kişi evet, 174 kişi hayır oyu kullandı. Evet diyenlerin oyu %87, hayır diyenlerin oyu %13 olarak gerçekleşti.

Onlarca kişi ankete oy kullanmakla kalmayıp mesaj atarak da şikayetlerini dile getirdi. 

Bir takipçimizin gönderdiği mesajda şu ifadeler yer aldı: Dün akşam ilaçlamayı aradım. her akşam 4 mahalleye gidiyoruz. haftada 2 sefer denk geliyor bir mahallede. bende sivrisinekler nöbetleşe mahallemi geziyor diye sordum. adam sadece güldü

Şikayetler arasında köylerdeki sivrisineklerin varlığından şikayetçi olanlar da oldu. 

Mesajların bazıları şunlar:

Gece uyunmuyo gündüz oturulmuyo bafra belediyesi ilaçlama yapmıyo galiba istambulda geldik sivriler sineklerhoş geldin partisi yaptılar saolsunlar

Sinekten disari cikamiyoruz ilaçlama yok

Bu akşamda kora halinde geldiler. Bir çare bulun

Hemde nasil kapi cam acamiyoruz disari cikamiyoruz boğulduk artik nerde bu belediye

Çok sivri var ilaclama yok burada hic

Kapıya bile çıkamıyorum çok var belediye buna niye bir çözüm bulmuyor acaba  

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da Sivrisinek İle İlgili Şikâyetler Arttı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 64
User defaultYorum Id: 98081
12 Temmuz 2020
07:44
  • Yorum Id: 98081
  • 12 Temmuz 2020
  • 07:44

Çeltik yapılmasın demiyoruz. elbet herkesin bir geçim kaynağı var, ekmek yediği bir dönümde olsa tarlası var. ne zaman ki çeltik tarlaları bafra sınırına kadar geldi sivriler artmaya başladı. 4-5 sene öncesine kadar ısırınca hemen geçen sivriler vardı. şimdi evrim geçirmişler gibi ısırdığı yeri şişirmekle bırakmıyorlar morartıyorlar. var ise bir ilaçlama işi çeltikten önce bu sivri yumurtalarının yok olması için gerekli çalışma yapılması gerektiği düşüncesindeyim. vebanın yayılması sivrisineklerden olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. tez zamanda aksiyon alınması dileğiyle.

User defaultYorum Id: 98064
11 Temmuz 2020
22:18
  • Yorum Id: 98064
  • 11 Temmuz 2020
  • 22:18

Ah beeee insan bu yerlerde istediği gibi yazamiuo demi neler yazardım ben bu boş yorumyapanlara neler. ya hu tamam akp yi sevmezsiniz belediye başkanını sevmezsiniz anlarım allah'ın sineği arkadaş olacak bu yıllardır da olan bişe sizin isyediginiz sevdiğiniz parti başkan vs gelip ne yapacaktı tek tek belediyenin onene bağlardı demi sinekleri. yok ilaclamaymis yok bilmem neymiş ben olsam kaldırırım bu sinek ilacı ışıni çünkü derler ya deveye diken insana anladın demi. olmadı gelip sabah kahvaltinizida hazirlasinlar pis nankorler sizi bencil insanlar dünya da millet açlıktan susuzluktan ölüyor dünya genelinde yoksullukla her gece çocuğunu aç yatiran müslüman aileler var çok bilgilisiniz bunu da araştırdıniz mi azıcık şükredin kimse kusura bakmasın neymiş milletin ilaç almaya parası yokmuş utanın beee çıkın caddeye bakin en küçük telefon kullanıcısı bir çocuğun elindeki telefon en az ikibin liralik siz yokluk sefalet gormemissiniz merak etmeyin bu bolluğun kıtlığıni bu sukursuz insanlara rabbim bigun olur tattirir. sakın deneyin sen de akplisin ömrümde ne akp ye ne chp ye oy verdim şimdide hdp li dersiniz on yargili hadsizler.

User defaultYorum Id: 98059
11 Temmuz 2020
19:34
  • Yorum Id: 98059
  • 11 Temmuz 2020
  • 19:34

Beyler bosyere yorum yapma adamlar adam gibi çalışıyor her yerdeler güzel çalışıyor

Daha Fazla Yorum