ULUSAL

Bağcılar'a misafirliğe gitti, 30 dakika içerisinde aracı soyuldu

 
 190
Bağcılar'a misafirliğe gitti, 30dakika içerisinde aracı soyuldu - Bağcılar’da oturan arkadaşına misafirliğe giden kişinin aracının camını kıran hırsızlar, elektronik aksamı çalarak kayıplar karıştı. Araçtan yaklaşık 10 bin TL'lik malzemenin çalındığı öğrenilirken, hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Bağcılar’da oturan arkadaşına misafirliğe giden kişinin aracının camını kıran hırsızlar, elektronik aksamı çalarak kayıplar karıştı. Araçtan yaklaşık 10 bin TL'lik malzemenin çalındığı öğrenilirken, hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşına misafirliğe giden Rüzgar Topçu, aracını park ederek arkadaşının evine çıktı. Bu sırada araca yanaşan hırsızlar, aracın camını kırarak içerisindeki elektronik aksamı çalarak kayıplara karıştı. Aracına geri gelen Topçu, aracının camlarının kırıldığını ve elektrik aksanının çalındığını fark etti. Yaklaşık 10 bin TL'lik malzemenin çalındığı öğrenilirken, hırsızlık anı apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

“Ben hırsızla karşılaşabilirdim bana zarar verebilirdi”

Yaşananları anlatan Rüzgar Topçu, “Bağcılar Kirazlı Mahallesi'ndeydim misafirliğe gitmiştim. 10 saniye içerisinde gerçekleşen bir durum. Birisi beni aradı arabamın camının kırıldığını söyledi. Ben 5 dakika erken insem belki hırsızla burun buruna geleceğim. Küçük meblağlar için insanların canı sıkılıyor. Bende ilk defa oraya misafirliğe gittim. Başıma böyle bir şey geldi. Ama sürekli oluyormuş orada bu tarz konular. Ben hırsızla karşılaşabilirdim bana zarar verebilirdi durduk yere başımız yanacaktı yani gidip çalışsınlar” dedi.

Batuhan Toprak

  • BafraHaber Yorum
  • Bağcılar'a misafirliğe gitti, 30 dakika içerisinde aracı soyuldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0