BAFRA

Bafra’da Sarıkamış şehitleri anıldı

   |   
 1756
Bafra’da Sarıkamış şehitleri anıldı - Samsun’un Bafra ilçesinde Sarıkamış şehitleri, harekatın 107. yıl dönümünde Kapıkaya’da yapılan etkinliklerle anıldı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesinde Sarıkamış şehitleri, harekatın 107. yıl dönümünde Kapıkaya’da yapılan etkinliklerle anıldı.

Bafra İmam Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (BAFİMDER) düzenlediği “Sarıkamış Şehitleri” anma programı, Bafra’nın Kapıkaya Mahallesi’nde imam hatip öğrencilerinin katılımıyla "Sarıkamış’tan Kapıkaya’ya" temasıyla yapılan etkinliklerle anıldı.
Program öncesi konuşan Bafra İmam Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Hüseyin Dursun, “107 yıl önce bu topların kazanılmasında çok büyük olan Sarıkamış şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu yıl çok fazla etkinlik yapma fırsatı olmadı ama önümüzdeki yıl çok daha büyük bir etkinlik yaparak aziz şehitlerimizi anacağız” dedi.
Programa katılan öğretmenler, öğrenciler ve protokol Kapıkaya paraşüt tepesine yürüyerek çıktılar. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dua edildi. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç aşevine yaptırdığı çorbayı öğrencilere ikram etti.
Programa, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da Sarıkamış şehitleri anıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 136387
10 Ocak 2022
17:10
  • Yorum Id: 136387
  • 10 Ocak 2022
  • 17:10

"şimdi belediye başkanımız hamit kılıç öğrencilere kitabını imzalayacak" diye anons eden sunucu arkadaşa seneye bu görevi vermeyin lütfen. kitabın yazarı belediye başkanı mı ki kitabını imzalayacak diyorsunuz. sayın başkan çocuklara kitap hediye etti zaten. sunuculuk çok farklı bir olay. bu işi yapabilecek çok yetenekli insanlar var. hep aynı yüzler hep aynı isimlerle olmuyor. değişmek lazım biraz. bunun dışında proğram çok güzeldi. dernek yetkililerine, okul müdürlerine, öğretmenlere ve öğrencilere bu anlamlı proğram için teşekkür ederiz.