BAFRA

Bafra’da Roman Hakları Mehteran Ve Müzisyenler Derneği Kuruldu

 
 154
Bafra’da Roman Hakları MehteranVe Müzisyenler Derneği Kuruldu - Samsun’un Bafra ilçesinde kurulan Roman Hakları Mehteran ve Müzisyenler Derneği müzik kültürünü gençlere ve müzik severlere aşılayacak.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesinde kurulan Roman Hakları Mehteran ve Müzisyenler Derneği müzik kültürünü gençlere ve müzik severlere aşılayacak.

Yaklaşık 10 Ay önce kurulan Bafra Roman Hakları Mehteran ve Müzisyenler Derneği Kurucu başkanı Barış Yilelek dernek hakkında şunları söyledi: Bafra’daki müzik kültürünü davul zurna ve mehteran etkinliklerini gerek projelerle gerekse yurt genelindeki konserlerimiz ile derneğin adını Türkiye genelinde duyurmayı başardık. 

Amacımız Müzikal projeleri devlet destekli kurslar adı altında mehteran ve müzik kültürünü gençlere ve müzik severlere aşılamak. 

Derneğin daha ileri gitmesi için İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün ilçe İŞKUR Şube Müdürlüğünün desteklerini bekliyoruz.

Müzik ruhun gıdasıdır sloganı ile kurslarımıza katılmak isteyen, projelerimizde yer almak isteyen kişi, kurum ve kuruluşlar bizimle iletişime geçerek, açılacak olan kursların gün ve tarihlerini öğrenebilirler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da Roman Hakları Mehteran Ve Müzisyenler Derneği Kuruldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0