GÜNDEM

Bafra’da Polis Haftası Töreni

 
 158
Bafra’da Polis Haftası Töreni - Samsun’un Bafra ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası düzenlenen törenlerle kutlandı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun’un Bafra ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası düzenlenen törenlerle kutlandı.

15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndaki etkinlikler, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdemir’nin Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende konuşan Gökdemir, “Şan ve şerefle yazdığı 174 yıllık mazisini geride bırakmış olduğu teşkilatımızın, 174. kuruluş yılına girerken sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde değil dünyadaki saygın yerini almış olmanın haklı gururunu taşımaktadır. Emniyet teşkilatı olan bizler toplumda huzur ve güveni sağlamak, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak, kanun hakimiyetini ve devlet hakimiyetini sağlamak gibi çok önemli ve hayati görevleri üstlenmekteyiz. Bizler bu görevi yerine getirirken demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin bir kurumu olduğumuzu asla unutmuyoruz" dedi.
Kaymakam Ahmet Adanur da yaptığı konuşmada Polis Haftası'nı kutladı. Konuşmaların ardından program, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde pasta kesimi ve verilen ikramla son buldu.
Törene Belediye Başkan Hamit Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Uzun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, daire amirleri ve polisler katıldı.
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da Polis Haftası Töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0