Bafra Belediyesi tarafından korona virüsüyle mücadele kapsamında pazar yerlerinin iki gün açık olmasından ötürü yoğunluk oluşması nedeniyle hafta içi her gün açık olması kararı alındı.
Bu uygulama ile ilçede yaşayan vatandaşların temel gıda ve temizlik maddelerinin karşılanması için pazartesi ve perşembe günleri açık olan mevcut pazarlarda iki gün içerisinde ortaya çıkan yoğunluğun pazar yerlerinin hafta içi her gün açık olması ile önüne geçilmesi amaçlanıyor. Bu konuda yapılan açıklamada ayrıca pazarcı esnafından kişisel hijyen kurallarına uyması ve koruyucu önlemler almaları vatandaşların ise pazara gelirken ve alışveriş sırasında sosyal mesafeyi korumaları, eldiven ve maske kullanmaları istendi.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın