BAFRA

Bafra’da İlk ve Tek Gallery Baby Spa, Anne-bebek Bakım Merkezi Açıldı

 
 4695
Bafra’da İlk ve Tek GalleryBaby Spa, Anne-bebek Bakım Merkezi Açıldı - Bafra’da ilk ve tek olan Gallery Baby Spa, Anne-Bebek Bakım Merkezinin açılışı gerçekleşti. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra’da ilk ve tek olan Gallery Baby Spa, Anne-Bebek Bakım Merkezinin açılışı gerçekleşti. 

İşletmeciliğini Songül Ediş Şen’in yaptığı Gallery Baby Spa Büyükcami Mahallesi Çizmeli Sokak No: 1’de açıldı. 

Açılışa MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Aslan, Dörtyıldız İnşaat Yetkilisi Muharrem Göçer, Bafra Galericiler Odası Başkanı Şükrü Çelikel, Ediş Galeri yetkilisi Mehmet Ediş ve davetliler katıldı. 

Bafra’nın ilk ve tek bebek spa merkezi olan Gallery Baby Spa’da sağlıklı gelişim, öğrenme ve aile aktivitesi bir arada yapılmakta. 

Gallery Baby Spa’da randevu sistemi ile hizmet verilmekte. 

İletişim Numarası: 0 545 593 29 60

Adres: Büyükcami Cami Mah. Çizmeli Sokak No: 1-2 Bafra Samsun 

Konseptlerimiz

*Ay kutlaması *Diş Buğdayı Kutlaması *40 uçurma *6 ay kutlaması *Baby Shower *Doğum Günü

Hizmetlerimiz:

*Flooting
*Hidroterapi
*Bebek Masajı
*Anne el masajı

BEBEK SPA FAYDALARI

Bağırsak hareketlerini düzenler
Kolik rahatsızlığın azaltılmasında yardımcı olur
Büyüme ağrılarının azalmasına destek olur
Diş ağrılarının azalmasına yardımcı olur
Sinir, dolaşım, sindirim ve bağışıklık sistemini destekler
Zihin ve beden farkındalığını sağlar
Dil öncesi iletişim becerilerine katkı sağlar
Bebeğiniz kaliteli zaman geçirir
Süt üretiminin uyarılmasına yardımcı olur
Doğum sonrası annelik depresyonunun atlatılmasına destek olur
Güvenli bağlanmaya teşvik eder
Uyku Düzenine yardımcı olur

İşletmeci Songül Ediş Şen, “Bebeklerin fiziksel, bilimsel, sosyal ve duygusal gelişimine olumlu etkisi tüm dünyada kabul gören bebek masajının annelere öneriden öteye geçemediği şehrimiz de bir ilk gerçekleştirdik. 

Bebek masajı, bebeğin bedensel ve ruhsal yönden gelişimini destekleyen, sayısız faydaları olan bir uygulamadır. 

Bebeğin sağlıklı büyümesi, gelişmesi, kan dolaşımının hızlanması, kas-iskelet sisteminin gelişmesi ve bağırsaklarındaki biriken gazın çıkarılması gibi pek çok fizyolojik yararlarının yanı sıra, bebeğin çevresiyle iletişimini de güçlendirir.” dedi.

Bunlar üzerinde çalışmalarımız olacak ve annelerimiz ile yavrularımıza hijyenik ortamda kaliteli hizmet sunacağız. Bakım merkezimizde, Bebeklerin kas ve motor gelişimlerini destekleyerek onların rahatlamasına, kolik ve gaz sancısı gibi problemlerin ortadan kalkmasına yardımcı olacağız ki Bebek SPA’sı ülkemizde de yaygınlaşan bir hizmet oldu artık. 

BEBEK SPA NEDİR? BEBEK SPA’NIN FAYDALARI NELERDİR?

Antik Çağ’dan günümüze, daha sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen insanlar suyun şifa verici özelliğini kullanıyorlar. Artık, bebekler de bu popülasyondan faydalanıyorlar.

Bebek SPA özellikle Avrupa ve Amerika’da yaygın olan, hem annenin hem de bebeğin yararlanabileceği bir aktivite. SPA denince akla biz yetişkinlerde olduğu gibi su ve masaj uygulaması geliyor. Bebekler için de aynı uygulama geçerli.

Bebekler önce kendilerine uygun ölçekteki hidroterapi havuzlarına alınıyorlar. Burada kas ve motor gelişimlerini güçlendirecek egzersizler de yapıyorlar. Ardından uzman bebek masajı terapistleri tarafından yapılan masajla rahatlıyorlar. Gelelim bebek SPA’nın faydalarına, Suyun dinlendirici gücü bebeklere rahatlama sağlarken anneler de bu sayede sosyalleşme imkânı buluyorlar. Düzenli olarak yapıldığında bebeklerin motor becerilerinde ve kas kuvvetinde gözle görülen bir gelişme oluyor. Gaz sancısı ve kolik ağrılarını en hafife indiriyor.


Bafranın haberi, bafra