BAFRA

Bafra'da Halk Ekmek Talebi 

 
 2892
Bafra'da Halk Ekmek Talebi  - Samsun’un Canik Belediyesinin halk ekmek büfesi açması sonrası sosyal medya takipçilerimize “Bafra Belediyesi Halk Ekmek Fırını açsın mı” sorusunu sorduk. Sonuçlar hiç de şaşırtıcı değil. 
Bafra Haber

 |  - Samsun’un Canik Belediyesinin halk ekmek büfesi açması sonrası sosyal medya takipçilerimize “Bafra Belediyesi Halk Ekmek Fırını açsın mı” sorusunu sorduk. Sonuçlar hiç de şaşırtıcı değil. 

"Türkiye, Türkiye yüzyılı sloganı ile yüzyılın ekonomik krizine girdi.. Slogan her ne kadar mega olsa da halkın gerçekleri ile örtüşmüyor. 

Halkın halk ekmek talebi de bunu göstermekte. Canik Belediyesinin halk ekmek büfesi açması Bafra’da da bu talebi gündeme getirdi. Yorumcuların birçoğu Bafra’da da belediyenin halk ekmek fırını ya da büfe açması yönünde görüş bildirdi. 

24 bin takipçili instagram hesabımızın hikaye anketi ile bir kamuoyu yoklaması yaptık. Sonuç, hiç de şaşırtıcı değil çünkü ekonomik kriz ile örtüşüyor. 

Ankete katılan 2646 kişiden 2420'si (yüzde 91,4) belediyenin halk ekmek fırını açmasını ve ucuz ekmek satmasını istedi. Sadece 226 kişi ise hayır yönünde oy kullandı.

Anketin sonuçları, Bafra'da halkın ekonomik durumunun giderek kötüleştiğini gösteriyor. 

Bafra'da yaşayan vatandaşlar, temel gıda ürünlerine gelen zamlardan dolayı alım güçlerini kaybetti. 

Halk ekmek fırınının açılması halinde, vatandaşların ekmek ihtiyacının daha uygun fiyata karşılanabileceği, fiyatlarda aşağı yönlü, kalitede ise yukarı yönlü rekabet olabileceği düşünülüyor.

Peki, sizce Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, halk ekmek fırını açar mı ya da bir ekmek fabrikası ile anlaşarak halk ekmek büfesi açar mı? Kadim Bafra şirketi bu amaçla kullanılabilir mi?

Bafra'da Halk Ekmek Talebi 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Halk Ekmek Talebi  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 27
User defaultYorum Id: 189056
13 Eylül 2023
13:37
  • Yorum Id: 189056
  • 13 Eylül 2023
  • 13:37

Kim aliyor? sadece ihtiyaci olanlarmi? bence hayir... adamin isterse milyonlari olsun, sadece ucuz diye geliyor....

User defaultYorum Id: 188936
12 Eylül 2023
15:52
  • Yorum Id: 188936
  • 12 Eylül 2023
  • 15:52

Bafra haber baska isin gucun kalmadi firincilarin rizkiylami ugrasiyosun hayirdir durup durup bos seylerin altini oymayin firincilar insan degilmi orda calisanlarin cocugu colugu yokmu nobetci firin var kac tane bafranin bi ucundan bi ucuna markete pazara eczaneye kosuyoruz bizde sizin gbi ne yapalim bizdemi bisylerden sikayet edip bizle ugrasanlarla ugrasalim onumu istiyosunuz ayip boyle aspagas haber yapip mide bulandirmayin bnde firinciyim hangi vatandasa bi yanlisimiz olmus musterilerimizin cogu abimiz kardesimiz ablamiz yengemiz amcamiz size n oluyoda bizim sektorden prim yapma hakki buluyosunuz kendinizde hic gezdiniz mi firinlari sordunuz nasil isler iscileriyle oturup konustunuz mu firincilarin onlarin ne sikintisi var dinleyip haber yaptiniz mi habercilik esit sartlar ve lehine aleyhine yapilir ugrasmayin bizle zaten herkesin ortak sikintisi bizim de belimizi buktu yeterince bunaltmayin bizi isiniz yoksa eleman arayan firin cok bak bu da bi sikinti o pazarlari bosuna tatil yapmadik biz gidin is vericek firinci cok...

User defaultYorum Id: 188677
11 Eylül 2023
09:37
  • Yorum Id: 188677
  • 11 Eylül 2023
  • 09:37

Pazar günü sokak sokak ekmek aradık. nobet sisteminde süper oldu. sofraya oturduk ekmek yok insanlık olur daha ama 2 saat sonra eve gelebildim.

Daha Fazla Yorum