Bafra’da Gelin Arabasının Önünü Keserek Tavla Oynayıp Bahşiş İstediler

Samsun’un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda gelin arabasının önünü kesip tavla oynayan damadın arkadaşları bahşişi almadan tavla masasını kaldırmadılar.
Şehir merkezinde meydana gelen bir düğün konvoyunda ara sokakta fırsat bilen Abdullah Tatar ve Onur Yurtseven, çocukluk arkadaşları olan Samet Esen ve Nur Karaöz’ün düğün konvoyunun önünü keserek bahşişi istediler. Damat Samet Esen gelin arabasından inerek Abdullah Tatar ve Onur Yurtseven’in oynadığı tavla masasına bahşiş atarak yolu açmalarını söyledi. Yolu kesen Onur Yurtseven “Bu seferlik ucuz yırttın damat olmak kolay değil. Hayırlı olsun.” diyerek gelin arabasının önünden tavla masasını alarak yolu açtılar.
Öte yandan Abdullah Tatar “Magandalık yapıp drift atmak yerine bu tarz eğlenceli şekilde zararsız ve tatlı şekilde gelin arabasının önünü kestik.” dedi.
Haber: Furkan Göçer
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın