Yıllar önce halin ordaki kepçelerin beklediği yerdeki a101 ve bim var orada aynı şekilde kaza yaşadım yolda giderken hemde benim bacağımda hasar kaldı ama hala önlem alan yok bu düzen değişmez bu kişi ile aynı kaderi paylaşmışız allah şifa versin
Geçmiş olsun kardeşim.diğer kazazedenin durumu ağırmış maalesef.inşallah rabbim şifa versin ona da tez zamanda.
Forklift işi yapan tüm iş yerlerinin acil olarak sanayii bölgesine gitmesi gerek.sürekli yazıyoruz.emirefendi mah.29 ekim okulunun orada uzman yapı sürekli forklift çalıştırıyor.bu işi sanayi bölgesine taşımalı.yetkililer görsün.orada 3 okul var ve yazık bir çocuğun burnu bile kanamasın.
Forklift denen aracı emirefendi mahallesinde uzman yapı ( sunexpo) okullar bölgesinde sürekli kullanıyor. 500 metrelik bir alanda 4 dükkan arası sürekli akşama kadar gidip gelen,farklı iş yerlerininde kiralık olarak eşya taşıyan bir araç allah aşkına okullar bölgesinde,bir mahellenin tam göbeğinde bu denli yoğun çalışması normal mi? çocuklar,insanlar var orada.yine birilerinin evine ateş mi düşmeli? çok istiyorlarsa oturdukları evin yanında dükkan kiralayıp bu işi yapsınlar.kaldırımı da işgal edip duruyorlar.balkon altı vs değil.5 metre kaldırımdan öteye taşımışlar.bugün emirefndi,yarın kızılırmak,bahçeler...insanı tehlikeye atan bir davranışa asla normal gözle bakmam ben.