BAFRA

Bahadır Şahin Müstecep, Paşaşeyh Ve Kelikler Köylerinde

 
 1609
Bahadır Şahin Müstecep,Paşaşeyh Ve Kelikler Köylerinde - Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, seçim çalışmalarına Müstecep, Paşaşeyh ve Kelikler Köylerinde devam etti. 
Bafra Haber

 |  - Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, seçim çalışmalarına Müstecep, Paşaşeyh ve Kelikler Köylerinde devam etti. 

BBP Samsun 1. sıra Milletvekili adayı Bahadır Şahin Müstecep, Paşaşeyh ve Kelikler Köylerinde seçmenler ile bir araya gelip kendini tanıttı ve kendisi için destek istedi.

Bahadır Şahin’in konuşmasının satır başları şu şekilde: 

Gün, öz evladınıza kardeşine sahip çıkma destek verme ankara'ya gönderme  zamanı. 

Türkiye için, Samsun, Bafra ve Bölgemiz için sorunlarını, sıkıntılarını ve problemleri çözme adına, kalıcı adından söz ettirecek hizmetler için varız hazırız dedik sahalara inerek sizlerin karşısına genç, dinamik ve enerjimizle çıktık.

Bafralı Bafralı Milletvekili Adayına sahip çıkmazsa Bafra'ya kimse sahip çıkmaz. o zaman o seçim bu seçim. Bu dönem Bafralı Milletvekili Adayı Ankara'ya gönderemezsek Bafra olarak başımızı önüne koyup düşünmemiz gerekiyor, biz hep nerde hata yapıyoruz diye.

Müstecep iki değerli büyüğümüzü milletvekili olarak Ankara'ya göndermişti. Doğru Yol Partisinden Sayın rahmetli Erdoğan Sezgin ve Milliyetçi Hareket Partisinden  sayın Diş Hekimi Cemalettin Şimşek bu köyden Ankara'ya vekil olarak gitmişlerdi. 

O zaman diyorum ki, Gün yeğeninize kardeşinize evladınıza çocuğunuza vekil yapma yolunda sahip çıkma destek verme zamanı.

Vekil olduğumuzda Samsun'u, Bafra'mızı ve Bölgemizi en şekilde güçlü şekilde temsil edeceğim.

Burada mesele parti düşünmeyelim, burada asıl mesele Bafralı 1. sıra Milletvekili Adayı. Kim varsa ona yetkiyi verin, Ankara'ya gönderin asıl mesele bu. Ayağınıza kadar gelmiş olan bu tarihi fırsatı kaçırmamak.

Samsun'un, Bafra'mızın ve Bölgemizin haklarını Ankara'da sonuna kadar savunacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın.

İş, sorunlar, problemler ve sıkıntılar çözülür yeter ki istemesini bileceksiniz çözülmeyecek iş olmaz. Bu yeğenize kardeşinize sahip çıkın, ondan sonra görün bunların hepsi nasıl çözülür halledilir görün.

Seçim zamanı istemediğiniz vekillere Kırmızı kart gösterme zamanı. Bu seçim, vatandaşın işini sorunu çözecek enerji genç dinamik vekil adayını seçin.

Burada güçlü Vekil olsaydı, kimse Bafra'ya yatırım getirecek yatırımcının işverenin önüne set değil, çözüm odaklı yolu tercihi ederdi. Bu sorunları da çözeceğiz.

Takdir sizin biz üzerimize düşeni yaptık. Milletvekili seçimde bize sahip çıkın Ankara'da güçlü sesimiz ayağımız olsun artık.

Biz bu yola inanarak çıktık, siz de inanın değerli oylarınızla birlikte olalım  bu işe son noktayı vuralım.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bahadır Şahin Müstecep, Paşaşeyh Ve Kelikler Köylerinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 8
User defaultYorum Id: 178072
15 Mayıs 2023
08:38
  • Yorum Id: 178072
  • 15 Mayıs 2023
  • 08:38

Kırcalı meb torpillerin sana oy vermedi.

User defaultYorum Id: 177751
11 Mayıs 2023
10:47
  • Yorum Id: 177751
  • 11 Mayıs 2023
  • 10:47

Ak parti orhan kırcali sevilmiyorsun. ilçe teşkilatı seni sevmiyor. kazanırsan yönetim değiştirecekmişsin inşallah kazanamayacaksın. oylar mhp.

Cevap
  • Yorum Id: 177755
  • 11 Mayıs 2023
  • 13:30

Alayınız haramzadesiniz. sanki akp çok seviliyor milletin emeğini çalanlar oğlunu damadını kızını yeğenini işe koyan emek hırsızları alayı orda bafrada isim isim say bitmez bunlar gezerken de çarşıda pazarda sanarsin ki çok dürüst ahlaklı doğru adamlar. kula minnet eylemem rızkımı veren ahlaksızca kul hakkı ile yapılan torpil.

User defaultYorum Id: 177746
11 Mayıs 2023
09:07
  • Yorum Id: 177746
  • 11 Mayıs 2023
  • 09:07

Bafralılar yıllardır hergün daha kötü bir bafraya uyanıyor fakat hala birşeyleri görmekten acizler. yıllar önce bafra sokakları insan doluydu bugün hiç kimse yok. bayramdan bayrama kalabalık olmakla bu iş olmuyor. yollar desen bir türlü düzelmedi. hizmet almadığı halde aynı partiye zorlayan kısım cahil kısımdır. bafra ve samsun merkez insanı kadar cahil bir kesim yok abi yok

Daha Fazla Yorum