Bafra’da Derneklerden SMA Hastası “Elif Sare’ye Nefes Ol” Etkinliği

Bafra Kosovalılar Derneği organizasyonu ve birçok derneğin desteği ile SMA hastası Elif Sare’ye destek etkinliği düzenlendi.
SMA hastası Elif Sare için, Kosovalılar Derneği önünde stant açılarak yardım toplanmaya başlandı. Bafra Sivil Toplum kuruluşları tarafından yürütülen yardım kampanyası Valilik ve Kaymakamlık izniyle resmi bir şekilde gerçekleştirildi.
Etkinliğe destek veren dernekler adına konuşan Kosovalılar Derneği Başkanı Av. Yunus Gün, “Ailemiz evlat acısı çekmesin, daha fazla üzülmesin, Elif Sare daha fazla acı çekmesin, sağlığına kavuşsun diye işimizi gücümüzü bıraktık burada kampanyaya katıldık. İnsanlarımız sağ olsunlar ellerinden geleni yapıyorlar, tek amacımız Elif Sare iyi olsun, ilaçları alınsın, Elif Sare’ye nefes olalım başka bir şey istemiyoruz. Yardım standı 31 Ekim gününe kadar açık kalacak. Elif Sare iyi olana kadar çabalarımız devam edecek. Bizlere destek olan, Bafra Kosovalalılar Derneği ekibi, Bafra GİAD, Bafra Balkon Türkleri Derneği, Bafra Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği, Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği, Kapıkaya Kültür Turizm ve Kalkınma Derneği, Hava Sporları ve Gençlik Kulübü, Bafra-Der, Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve GÖKDER tarafından çok büyük destekler verilmiştir. Buradan dernek başkanlarımıza çok teşekkür ederim. ”dedi.
Atatürk Bulvarı Kosovalılar Derneği önünde düzenlenen etkinlikte limonata standı açıldı. Elif Sare’ye destek vermek isteyenler maddi destekte bulunabilecek. Stant 31 Ekim’e kadar açık kalacak. Birçok derneğin destek verdiği etkinliğe Bafralıların da ilgi göstermesi bekleniyor.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın