BAFRA

Bafra’da Derneklerden SMA Hastası “Elif Sare’ye Nefes Ol” Etkinliği

 
 2418
Bafra’da Derneklerden SMA Hastası“Elif Sare’ye Nefes Ol” Etkinliği - Bafra Kosovalılar Derneği organizasyonu ve birçok derneğin desteği ile SMA hastası Elif Sare’ye destek etkinliği düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Kosovalılar Derneği organizasyonu ve birçok derneğin desteği ile SMA hastası Elif Sare’ye destek etkinliği düzenlendi.

SMA hastası Elif Sare için, Kosovalılar Derneği önünde stant açılarak yardım toplanmaya başlandı. Bafra Sivil Toplum kuruluşları tarafından yürütülen yardım kampanyası Valilik ve Kaymakamlık izniyle resmi bir şekilde gerçekleştirildi.

Etkinliğe destek veren dernekler  adına konuşan  Kosovalılar Derneği Başkanı Av. Yunus Gün, “Ailemiz evlat acısı çekmesin, daha fazla üzülmesin, Elif Sare daha fazla acı çekmesin, sağlığına kavuşsun diye işimizi gücümüzü bıraktık burada kampanyaya katıldık. İnsanlarımız sağ olsunlar ellerinden geleni yapıyorlar, tek amacımız Elif Sare iyi olsun, ilaçları alınsın, Elif Sare’ye nefes olalım başka bir şey istemiyoruz. Yardım standı 31 Ekim gününe kadar açık kalacak. Elif Sare iyi olana kadar çabalarımız devam edecek. Bizlere destek olan, Bafra Kosovalalılar Derneği ekibi, Bafra GİAD, Bafra Balkon Türkleri Derneği, Bafra Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği, Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği, Kapıkaya Kültür Turizm ve Kalkınma Derneği, Hava Sporları ve Gençlik Kulübü, Bafra-Der, Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve GÖKDER tarafından çok büyük destekler verilmiştir. Buradan dernek başkanlarımıza çok teşekkür ederim. ”dedi.

Atatürk Bulvarı Kosovalılar Derneği önünde düzenlenen etkinlikte limonata standı açıldı. Elif Sare’ye destek vermek isteyenler maddi destekte bulunabilecek. Stant 31 Ekim’e kadar açık kalacak. Birçok derneğin destek verdiği etkinliğe Bafralıların da ilgi göstermesi bekleniyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da Derneklerden SMA Hastası “Elif Sare’ye Nefes Ol” Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 7
User defaultYorum Id: 159801
17 Ekim 2022
16:54
  • Yorum Id: 159801
  • 17 Ekim 2022
  • 16:54

Türkiye'de topşlam 1300 civarı sma hastası yavrumuz varken devlet bunları iyileştiremiyorsa o kurum "devlet" değildir. hani tüm çocukların sağlık masrafı tamamen devlete aitti? en beter hastalıklardan birisi bu. sarayın 2 senede şatafatına harcanan paraya tüm çocuklar bir çırpıda kurtulabiliyorken bu durum ne kadar acı verici.. stand kurulmuş. ne diyeceğimi bilmiyorum. rabb'im evlatlar hasta iken itibardan tasarruf etmeyenlerin sağlıklarını sağlıklarını bozsun. dert verip derman vermesin! evlatlarımıza allah acil şifalar versin.

User defaultYorum Id: 159687
15 Ekim 2022
11:42
  • Yorum Id: 159687
  • 15 Ekim 2022
  • 11:42

Olumsuz eleştiri yapan insanlar aile yi bizim gibi tanıyor musunuz. bizzat yakinen görüştünüz mü. onca dernek başkanı üyeleri hiç araştırma yapmadan böyle bir işe girdiler öyle mi. size yazıklar olsun ya, kötü kalbinizin zehrini gidin başka yerde akıtın, bu güzel haberin altında değil, işin hayrını kaçırmayın. elifsareyeumutol sayfasına girin bakın , o çocuğun çektiği acıları görün , can candır niğdesi samsunu olmaz. elif sare nasip oldu bu kampanya bir vesile ile, ama sizde bunu anlayacak kalp gözü yok malesef, zamanı gelince samsunlu kardeşimize de destek oluruz. onun kampanyası daha başlamadı bile valilik onayı aşamasında , sayfasına girin bakın. insanları galeyana getirmeyin. bir bitmediniz yahu bir yok olmadınız. onca insanın işini gücünü bırakıp gönlünü verdiği bu hayır işinde bile görebildiğiniz buysa , allah kalbinize iç huzuru versin , versin ki hayır işi yapan insanların huzurunu kaçırmayın.

User defaultYorum Id: 159669
15 Ekim 2022
00:19
  • Yorum Id: 159669
  • 15 Ekim 2022
  • 00:19

Öncelikle bafra halkını duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyorum.2 yıldır bu kampanyalar içersindeyim ve malum herkes birbirini tanıyor.elif saranın ailesi hiç şeffaf değil ve malesef kişisel.hesaplari sorgulayanları kaplamalarından çıkartıyor.sevgili halkıma duyurun şu yönde olucak.nigedeye gelene kadar samsun,atakent bebeği osman buğra çalışkana destek olun ve sma da her kim olursa olsun,ailenin kişisel hesaplarını inceleyin

Cevap
  • Yorum Id: 159692
  • 15 Ekim 2022
  • 12:41

Bebek bebektir, hangi şehrin olduğunun önemli yok. isterse nijerya'da olsun keşke imkan olsa tüm bebekler yaşasa. masum ve savunmasız bebekler. elif sara'nın ailesiyle ilgili bir problem varsa savcılığa başvurun yada problem neyse ap açık söyleyin.

Daha Fazla Yorum