SAMSUN

Başkan Demir: “Şehri geleceğe taşıyoruz”

   |   
 1251
Başkan Demir: “Şehri geleceğe taşıyoruz” - Samsun’u tüm ilçeleriyle birlikte geleceğe emin adımlarla taşıdıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Çevreden, kentsel dönüşüme, altyapıdan içme suyuna kadar, kültür ve sanat etkinliklerinden tarih ve turizm projelerine kadar birçok alanda Samsun’a kalıcı yatırımlar yapıyor, şehri geleceğe taşıyoruz” dedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’u tüm ilçeleriyle birlikte geleceğe emin adımlarla taşıdıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Çevreden, kentsel dönüşüme, altyapıdan içme suyuna kadar, kültür ve sanat etkinliklerinden tarih ve turizm projelerine kadar birçok alanda Samsun’a kalıcı yatırımlar yapıyor, şehri geleceğe taşıyoruz” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hafta sonu Terme ilçesindeydi. Emiryusuf, Kırkharman, Taşlık, Sancaklı, Karamahmut, Bafracalı, Taşpınar, Sütözü, İmanalisi, Şuayip, Yüksekyayla mahalleleri ve merkezde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Demir, vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti. Hafta sonu mesaisini ilçelere ayıran Başkan Mustafa Demir, Salıpazarı ilçesi Dikencik, Kocalar, Avut, Fatsalılar ve Karaperçin mahallelerinde de yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

Şehrin dört bir yanında yatırımlar sürüyor
Gittiği her ilçe ve mahallede vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kırsalda altyapı çalışmaları, şehir merkezinde Türkiye’ye örnek olan vizyon projelerle Samsun’u geleceğe taşıyoruz. AK Parti iktidarlarının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hem ülke genelinde hem de yerel yönetimlerde vatandaşa dokunan projeleri hayata geçiriyor. Çevreden kentsel dönüşüme, altyapıdan içme suyuna kadar, kültür ve sanat etkinliklerinden tarih ve turizm projelerine kadar birçok alanda Samsun’a kalıcı yatırımlar yapıyoruz” dedi.
Başkan Demir, Saathane, Subaşı, Toybelen Sanayi Sitesi gibi projelerin devam ettiğini belirtti. Türkiye’de ilk kez akıllı kavşak projesi, çöpten atık ısıyla seracılık, elektrikli toplu taşıma otobüsleri gibi vizyon projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Demir, “Gelecekte Samsun ülkemizin örnek şehri olacak. Hizmetlerden şehir nüfusunun tamamı yararlanacak” diye konuştu.

Yatırım seferberliği sürüyor
İlçelerde altyapı noktasında ortaya koydukları hedef doğrultusunda çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Başkan Demir, “İl sınırlarımız içindeki bütün ilçeler ile mahalleye dönüşen eski köy ve beldelerde yatırım seferberliğimizi sürdürüyoruz. Mahalle yollarının tamamında vatandaşlarımızın daha konforlu seyahat etmesi için çalışıyoruz. Samsun ilçeleriyle birlikte topyekûn kalkınmış bir şehir olması için ilçe belediyeleriyle el ele vererek koordinasyon ve uyum içerisinde geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. İlçelerimize prestij caddeler kazandırdıktan sonra mahalle yollarında da kaliteyi yükseltmeye ve ihtiyaç olan mahallelere yeni yollar yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ayrıca Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz ile birlikte Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından yürütülen çalışma kapsamında, geniş tarım alanlarının zirai insansız hava araçlarıyla çoklu uçuş yapılarak ilaçlama denemesi programına da katıldı.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Demir: “Şehri geleceğe taşıyoruz” içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 4
User defaultYorum Id: 123362
12 Temmuz 2021
07:21
  • Yorum Id: 123362
  • 12 Temmuz 2021
  • 07:21

Bunlar kendilerine taşımayı bıraktı da geleceğe mi taşıyacaklar bafranın gel haline bak başkan yol kalmadı yol her yer delik deşik bırakın boş boy göstermeyi

User defaultYorum Id: 123351
11 Temmuz 2021
20:13
  • Yorum Id: 123351
  • 11 Temmuz 2021
  • 20:13

Allah razi olsun tasi abi tasi bigun tamamen tasinalim

User defaultYorum Id: 123347
11 Temmuz 2021
17:19
  • Yorum Id: 123347
  • 11 Temmuz 2021
  • 17:19

Samsunsporunuzla uğraşmayın lütfen

Daha Fazla Yorum