BAFRA

Bafra'da Bir Kadın Bıçaklanarak Öldürüldü 

 
 27428
Bafra'da Bir Kadın Bıçaklanarak Öldürüldü  - Samsun'un Bafra ilçesinde bir şahıs, çıkan tartışmada eski eşinin arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde bir şahıs, çıkan tartışmada eski eşinin arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Olay, Tabakhane Mahallesi'ndeki bir berber dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre H.Ç. isimli kadın, arkadaşı Eda Yiğit (27) ile birlikte boşandığı eski eşi Güven Aktaş'ın iş yerine geldi. Çıkan tartışmada öfkelenen Güven Aktaş, eski eşinin arkadaşı Eda Yiğit'i bıçakladı. Karnına aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Eda Yiğit, Bafra'da kaldırıldığı özel bir hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kısa sürede olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Güven Aktaş'ı olayda kullandığı bıçakla birlikte gözaltına aldı.

İddiaya göre Güven Aktaş'ın 2 ay önce boşandığı eski eşinin annesine telefon açarak, "Eda Yiğit onun yuvasını dağıttı, onunla gezmesin. Boşandık zaten. Ben kendimden geçtim, çocuklarım zarar görmesin" dediği, bunun üzerine eski eşi H.Ç. ve Eda Yiğit'in iş yerine geldiği öğrenildi.