BAFRA

Bafra'da Amatör Spor Haftası Etkinliği

 
 1222
Bafra'da Amatör Spor Haftası Etkinliği - 15 Temmuz Demokrasi Meydanı önünde başlayan 'Amatör Spor Haftası' yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu.
Bafra Haber

 |  - 15 Temmuz Demokrasi Meydanı önünde başlayan 'Amatör Spor Haftası' yürüyüş renkli görüntülere sahne oldu.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında başlayan yürüyüş bulvar turunun ardından Gençlik Merkezi önünde sona erdi. Tüm yaş grupları spor dallarındaki çocuklar kıyafetleri ile katılım sağladı. Bafra Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Osman Şenocak Gençlik merkezi önünde yaptığı konuşmada “7-13 Ekim tarihlerinde amatör spor haftası dolayısıyla bir yürüyüş düzenledik. Gençlerimiz spor ile ilgilendiğinde hem zinde, hem de fiziki olarak sağlıklı bir yapıya kavuşmuş olur, iyi bir ruh haliyle geleceğe taşınmış olur ve kötü alışkanlıklardan da uzak durur. Ben spor kulüp başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine spora, gençliğimize ve geleceğimize hizmet ettikleri için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yürüyüş programına Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, İlçe Miili Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Kredi Yurtlar Müdürü Emin Albayrak, Eğitim İş Samsun Konfederasyon Başkanı Onur Gündüz, Okul Müdürleri, Öğretmenleri ve spor antrenör hocaları katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Amatör Spor Haftası Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0