BAFRA

Bafra’da Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvası Sona Erdi

 
 486
Bafra’da Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvası Sona Erdi - Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından düzenlenen “Akılve Zekâ Oyunları” turnuvası Bafra’da bulunan resmî ve özel İlkokuluöğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu tarafından düzenlenen “Akılve Zekâ Oyunları” turnuvası Bafra’da bulunan resmî ve özel İlkokuluöğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Okullarda yapılan yarışmalardan okullarını temsil hakkı kazanan öğrencilerin katılımı ile yapılan turnuva büyük ilgi gördü. Finalde dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Akıl ve Zekâ Oyunları turnuvası ödül töreninde konuşan Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Turnuvayı düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Özellikle Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ailesine teşekkürlerini ileten Katipoğlu, bu tür etkinliklerin öğrencilerin gelişimine büyük katkı sunduğunu ifade etti.

Turnuvalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Erdinç Ateş tarafından takdim etti.

Akıl ve Zekâ Oyunları “Mangala” Turnuvasında

1. Nurefşan Durak Bafra Mustafa Kemal İlkokulu

2.Berra Şener Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

3.Oktay Pekcan Bafra Kolay Neyzen Tevfik İlkokulu

Akıl ve Zekâ Oyunları “Hedef 5”Turnuvasında

1.Mete Yayla Bafra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

2.Zeynep Arslan Bafra Mustafa Kemal İlkokulu

3.Elif Yağmur AYDIN Bafra İsmet İnönü İlkokulu

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da Akıl Ve Zeka Oyunları Turnuvası Sona Erdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0