BAFRA

Bafra’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri

 
 964
Bafra’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri - 24 Kasım Öğretmenler günü Bafra’da bir dizi etkinlikle kutlandı. 
Bafra Haber

 |  - 24 Kasım Öğretmenler günü Bafra’da bir dizi etkinlikle kutlandı. 

Kutlamalar Yeni Kent Meydanında Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu’nun Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı ve Belediye kültür merkezinde devam etti. 

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü kutlama etkinliği saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ile başladı. Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu günün önem ve anlamı üzerine bir konuşma yaptı. 

Etkinlik emekli olan öğretmenlere şeref belgesi verilmesi ile devam etti. Öğretmen Mustafa Sağlam’ın öğretmenler adına konuşmasının ardından Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödülleri verildi.

Etkinlik, öğrencilerin seslendirdiği şiir, ’Bafra Halkının Gözünde Öğretmen konulu sinevizyon gösterisi ile devam etti. 

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatma Koç’un, ilk görev yerindeki bir anısı ‘’Bana Işık Oldunuz’’ adlı drama olarak öğrenciler tarafından sunuldu.

Öğretmenler Günü etkinliği şehit öğretmenleri anılması ile son buldu. 

Kültür Merkezindeki etkinliğe Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, ilçe protokolü, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0