BAFRA

Bafra’da 19 Mayıs Halk Bisiklet Turu

 
 468
Bafra’da 19 Mayıs Halk Bisiklet Turu - Samsun’un Bafra ilçesinde Balkan Türkleri Derneği tarafındanMilli Mücadelenin 100. Yıl anısına 19 Mayıs Halk Bisiklet turu düzenlendi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Samsun’un Bafra ilçesinde Balkan Türkleri Derneği tarafındanMilli Mücadelenin 100. Yıl anısına 19 Mayıs Halk Bisiklet turu düzenlendi.

19 Mayıs Halk Bisiklet Turuna, Bafra Bisiklet topluluğu, Bafra Gençlik merkezi Bisiklet kulübü, Bafra Bisikletliler Derneği, Tema Vakfı ve çok sayıda bisikletli katıldı. Tur öncesi ücret karşılığı üzerinde Atatürk resmi bulunan tişörtler satıldı.

Bisikletliler Gazipaşa Mahallesi Muhtarlığı bahçesinde toplandı. Balkan Türkleri Derneği Başkanı Süleyman Özata tur öncesinde yaptığı konuşmada, tur hakkında bilgiler verdi.

Bisiklet turu polis eskortu eşliğinde muhtarlık binası önünde başladı ve Hükümet Caddesi, Alaçam Caddesi, Tekel Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Gençlik Caddesi üzerinden Gazipaşa mahallesi Muhtarlığı önünde son buldu.

Tur Sonrası konuşma yapan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ortam. Daha geniş katılım ile ciddi bir görsel şölene dönüşebilir diye düşünüyorum. Katılan tüm genç sporcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Tura katılanlar arasında çekiliş yapıldı. Çekilişte 2 çocuk bisikleti ve 50 farklı hediye sahipleri buldu. 5 lira karşılığı çekiliş bileti alanlar arasından kura ile şanslı bisikletliler seçildi.

Çekilişte, 4 bilet alan Bafra Kaymamı Ahmet Adanur’a 1 adet sabun, 4 simit, 1 ferdi sigorta çıkarken, tura katılan bir simitçiye de simit çıktı. Bisiklet talihlileri ise Ataberk Öktem ve Yusuf Kara oldu.

Etkinlikte, TEMA Vakfı tarafından katılımcılara fidan hediye edildi.

Etkinliğe, Bafra Emniyet Müdür vekili Murat Öner, Bafra CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, Bafra İYİ Parti ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Varol katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra’da 19 Mayıs Halk Bisiklet Turu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0