EĞİTİM

Bafra Cumhuriyet Ortaokulu 5/e Sınıfı Öğrencilerinden Örnek Davranış

 
 364
Bafra Cumhuriyet Ortaokulu 5/eSınıfı Öğrencilerinden Örnek Davranış - Cumhuriyet Ortaokulu 5/E sınıfı öğrencileri Maarif Hareketi kapsamında Yeşilyazı Ortaokuluna 100 Temel Eserden seçtikleri 350 kitap ve 15 Türkçe sözlükten oluşan bir paket hazırlayarak yardımda bulundular.
Bafra Haber

 |  - Cumhuriyet Ortaokulu 5/E sınıfı öğrencileri Maarif Hareketi kapsamında Yeşilyazı Ortaokuluna 100 Temel Eserden seçtikleri 350 kitap ve 15 Türkçe sözlükten oluşan bir paket hazırlayarak yardımda bulundular.

Kitap kampanyasını yürüten Türkçe Öğretmeni Semrin Şahin ve Müdür Yardımcısı Taylan Mete öğrencilerin bu konuda çok yardımsever olduklarını ve iki okulun öğrencilerinin birbiriyle dayanışma içerisine girdiklerini söylediler. 

Semrin Şahin, "Öğrencilerde yardımlaşma bilincini oluşturmak ve bir köy okuluna kitap yardımı yaparak onların kitaplara ulaşmasını daha da kolaylaştırmak adına bu etkinliği yaptık. Çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadılar. Her şey çocuklarımızın bir gülümsemesi ve unutmayacakları anılar biriktirmesi için. Biz bunu kitap aracılığı ile yaptık. Umarım çocuklarımız çok başarılı olurlar." dedi.

Müdür Yardımcısı Taylan Mete ise, "Bizi çok güzel ağırlayan Yeşilyazı Ortaokulu Müdiresi Sergül Gezgiç`e,  Müdür Yardımcısı Abdullah Demir`e ve proje için bize ulaşan İngilizce Öğretmeni Mustafa Yavuz`a çok teşekkür ediyoruz. Bu kitap yardımlarımız ikinci dönem de başka ihtiyacı olan okullarla devam edecektir." diye söyledi.

Kitapların teslim edilmesinden sonra öğrenciler birbirleriyle kaynaştılar ve güzel bir gün yaşadılar. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Cumhuriyet Ortaokulu 5/e Sınıfı Öğrencilerinden Örnek Davranış içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0