BAFRA

Bafra Çözüm Kolejinden Türkiye Başarısı 

 
 1188
Bafra Çözüm Kolejinden Türkiye Başarısı  - Bafra Çözüm Koleji Ortaokulu Öğrencileri Türkiye Zeka Vakfının düzenlediği ‘’Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları’’ Şampiyonasında Türkiye 2.si oldu. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Çözüm Koleji Ortaokulu Öğrencileri Türkiye Zeka Vakfının düzenlediği ‘’Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları’’ Şampiyonasında Türkiye 2.si oldu. 

Türkiye Zeka Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından hazırlanan ‘’Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları’’ Şampiyonasında Bafra Çözüm Kolejini temsil eden 6 A sınıfı öğrencisi Ozan Öztürk, Batuhan Çırak ve Kuzey Yazıcı Türkiye 2.si oldu.

Bu zorlu şampiyonada öğrencilerimiz Türkiye 2.si olarak okulumuzun ve Bafra’nın gururu oldular diyen okul yönetimi, “Çözüm’ün Yıldızları Takımının kaptanı 6 A sınıfı öğrencisi Ozan Öztürk, Batuhan Çırak ve Kuzey Yazıcı adlı öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Murat Semiz’i biz de Bafra Çözüm Koleji olarak tebrik ediyor kıymetli öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz. Sizler bizim ışığımızsınız çocuklar!” sözleri ile öğrencileri tebrik etti.

Bafranın haberi, bafra