BAFRA

Bafra Bit’ten Nebiyan Dağı’na Macera Dolu Bisiklet Turu 

 
 513
Bafra Bit’ten Nebiyan Dağı’naMacera Dolu Bisiklet Turu  - Bafra Bisiklet Topluluğu (Bafra Bit), “doğa için pedalla” sloganı ile Nebiyan Dağı’na bisiklet turu düzenledi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Bisiklet Topluluğu (Bafra Bit), “doğa için pedalla” sloganı ile Nebiyan Dağı’na bisiklet turu düzenledi. 

22 Bisikletli genç, motorlu araçların dahi çıkmakta zorlandığı Nebiyan Dağı’na zorlu hava şartında çıkma başarısı gösterdi. Bisikletli gençler, tur esnasında karşılaşılan zorluklar ve hedefe varmanın verdiği duygular ile macera dolu bir gün yaşadılar. 

Ekip Lideri Volkan Karaman, “Bisikleti, şehir içi ulaşımda, sporda gündelik hayatın her alanında kullanıyoruz. Bafra’da, motorlu taşıtların kullanımını azaltmak, çevreye sıfır zararlı bisikleti sevdirmek amacı ile çalışmalar yapıyoruz.” dedi. 

Karaman, “ Bu hafta da bisikletlerimiz ile doğa harikası Nebiyan Dağı’na sürüş yaptık. Yolculuğumuzda birçok aksaklıklar yaşadık ama hepsinin üstesinden geldik. Harika fotoğraflar çekindik ve bunları sosyal medya hesaplarımız üzerinden paylaşarak Bafra’mızın tanıtımını yaptık. Her yaştan bisikletliyi ekibimize davet ediyoruz.” diye söyledi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Bit’ten Nebiyan Dağı’na Macera Dolu Bisiklet Turu  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0