BAFRA

Bafra Bisiklet Topluluğundan Bahara Merhaba Kampı

 
 202
Bafra Bisiklet Topluluğundan Bahara Merhaba Kampı - Bafra Bisiklet Topluluğu tarafından Asar Kale kamp alanındaüç gün iki gece süren Bahara merhaba kampı düzenlendi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Bisiklet Topluluğu tarafından Asar Kale kamp alanındaüç gün iki gece süren Bahara merhaba kampı düzenlendi. 

150 civarında doğasever üç gün boyunca doğa ile iç içe keyifli anlar yaşayarak, çeşitli aktiviteler ile doyasıya eğlendiler.

Kampı organize eden Bafra Bisiklet Topluluğu Kurucusu Volkan Karaman ve ziraat mühendisliği öğrencisi Ferdi Toprak kamp ile ilgili şunları söylediler: Asar Kale kamp alanında gerçekleştirdiğimiz kampımızda her şeyden önce doğal hayatın tüm güzelliklerini vurgulamak istedik. Kampa birçok aktivite koyarak, katılanların hem eğlenerek hem de toplu yapılan eğlenceli aktivitelerle birlik beraberlik duygularını güçlendirmeyi amaçladık. 150 kişi civarında katılım vardı. Kimi şehir dışından kimi Samsun’dan ve birçoğu da Bafra’dan olmak üzere asar kamp alanı üç gün unutulmaz güzel anılara ev sahipliği yaptı. Kano, bisiklet turları, treking, müzik, slackline, eğlence kısaca her şeyi ile akıllarda kalacak bir kamp oldu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Bisiklet Topluluğundan Bahara Merhaba Kampı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0