GÜNDEM

Bafra Belediyespor İçin Futbol Federasyonu İle Yapılan Görüşme

 
 118
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyespor için Futbol Federasyonu ile yapılan görüşme

Bafra Belediyespor`un iki teknik adamının hıunharca katledilişi üzerine oyuncular birer ay rapor alarak memleketlerine gittiler. TFF yarın oynanması gereken Çorumspor maçını bir hafta ileri almıştı.

Bunun üzerine Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ve Bafra Belediyespor kulübü başkanı Dursun Ali Bilgen dün, TFF Başkanı Hasan Doğan ile görüşmek İstanbul`a hareket ettiler.
Hasan Doğan ile görüşme bugün gerçekleşti. Hasan Doğan, Bafra Belediyespor`un maçlarının dondurulması ve oynamadan ligde kalmasının şu an için mümkün olmadığını ligde böyle bir örnek bulunmadığını, futbolun yaşaması için lige devam edilmesi gerektiğini söylemiş. Çorumspor maçından sonra bir hafta daha maç ertelemesi olacağını ondan sonra durumun tekrar gözden geçirileceğini belirtmiş. Ligi oynayarak bitirirsek, TFF den yılın fair Play ödülü alacağımızı vurgulamış.

Bu konu hakkındaki gelişmeler sitemizden duyurulacaktır.

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyespor İçin Futbol Federasyonu İle Yapılan Görüşme içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0