BAFRA

Bafra Belediyesinden Mezarlık Vurgunu İle İlgili Açıklama

 
 7068
Bafra Belediyesinden MezarlıkVurgunu İle İlgili Açıklama - Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Haber’in gündeme getirdiği mezarlıktaki zimmete para geçirme ve dolandırıcılık iddiaları ile ilgili yazılı açıklama yaptı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra Haber’in gündeme getirdiği mezarlıktaki zimmete para geçirme ve dolandırıcılık iddiaları ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Bafra Haber’in gündeme getirdiği, Bafra Belediyesine ait mezarlıkta, mezarlık paralarının bir kısmının belediye veznesine yatırılmayıp zimmete geçirilmesi haberi sonra Bafra Belediyesi 5 gün sonra açıklama yapma gereği duydu. Zimmete para geçirme olayının savcılığa bildirilmesi ile ilgili kesin bilgi verilmeyen açıklamada şu şekilde:

Son dönemde bazı yerel internet haber sitelerinde ve  sosyal medya platformlarında belediyemiz mezarlık işleri birimi ile ilgili zimmet/hırsızlık suçu iddiaları hakkında haberler yer almaktadır. Bu bağlamda, kamuoyunun doğru ve şeffaf bilgiye ulaşabilmesi adına aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duyuyoruz.

 -Belediyemiz, mali yönetim ve kaynak kullanımında en yüksek standartları sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Kamu görevlilerinin görevlerini kötüye kullanarak, kamu kaynaklarını kişisel çıkarları doğrultusunda kullanmaları kesinlikle kabul edilemez.

 -Mevcut iddialarla ilgili olarak, belediye başkanımızın yalimatıyla şüpheli durum andan itibaren  iç ve soruşturma süreci başlatılmıştır.İç denetim ve yasal süreçler, şeffaflık ve adil yargılama ilkelerine göre yürütülmektedir. Bu süreçte yetkili makamlarla işbirliği yapılmakta ve tüm yasal yükümlülükler titizlikle yerine getirilmektedir.

-Belediyemiz, halkımızın güvenini korumak ve kamu kaynaklarını en iyi şekilde yönetmek adına, söz konusu iddiaların doğruluğunu belirlemek ve gerekli önlemleri almak için gerekli adımları atmaktadır.

 Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

BAFRA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesinden Mezarlık Vurgunu İle İlgili Açıklama içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 58
User defaultYorum Id: 231246
10 Aralık 2024
00:51
  • Yorum Id: 231246
  • 10 Aralık 2024
  • 00:51

Zamanında cimerden şikayet ettim hiç bişey olmadı zihni şahin zamanında hemde hakkım haram zıkkım olsun 2 kat para istemek vs vs bi sürü olaylar

User defaultYorum Id: 223107
11 Ağustos 2024
09:28
  • Yorum Id: 223107
  • 11 Ağustos 2024
  • 09:28

2015 yılında annem vefat ettiğinde itfaiyenin arka tarafı yeni eklenmişti mezarlığa.bizde o dönemde cenazemiz olduğu için altı kişilik yer alabildik.ön ve arka tarafındaki parseli de kendimiz için almak istedik ama cenaze olmadan yer veremeyeceklerini söylediler.üzerinden bir ay geçmeden her iki parselde verilmişti.şu an hala ikisindede mezar yok çalı kaplamış şekilde duruyor..yıllardır mezarlıkta olan (hala görevli mi bilmiyorum ama)görevli imama gidip sorduğumda o kural kaldırıldı dedi.yani birilerine peşkeş çekilme hep vardı.ne olur bir kerede yanlış yapıldıysa laf salatasıyla kapatmayın.suçlu varsa cezasını verin ödüllendirmeyin.mezarlık ya burası yazık....

Cevap
  • Yorum Id: 231247
  • 10 Aralık 2024
  • 00:53

Aynısı başıma geldi zihni şahin zamanında

User defaultYorum Id: 223060
10 Ağustos 2024
11:51
  • Yorum Id: 223060
  • 10 Ağustos 2024
  • 11:51

Sevgili editör, bu işi yapan kişilerle yakınlığından dolayı mı isimlerini geçirmiyorsun? bunu yapan sana para teklif etmiş olabilir isimlerini yazma diye, senin de parayla aşk yaşadığını düşünürsek ... editörün notu: hırsızlığı kamuoyuna duyuran, bafrahaber. şerefsizsin.

Not: Editör tarafından sansürlenmiş yorum.

Cevap
  • Yorum Id: 223322
  • 15 Ağustos 2024
  • 14:28

@223073 (......... buralara gelip yorum yapma. burada kendini anlattirma. senin gibi geçmişi olan birini o belediyeden bu millet attırır. bafra haber olmasa kim duyacakti. bu konuyu. sen herkesi kendin gibi mi sanıyorsun. bafra haber parayı esas alsa bafrada sokağa çıkamayan insanlar olurdu. bafra haber bafra'nın aydınlık ve gerçek habercilik yuzudur. senin gibi klavye arkasına saklanıp yazmıyor. binlerce haber yaptı. sevgili editör diye yalakalikka başlıyor sonra iftira ile devam ediyorsun. editorde sana serefsizsin demiş.) yorum sahibine cevaben; bafra haberin belediye düşmanlığının sebebi paradır yoksa kendisi de başkanı sever, gizli hayranı. not: editör yayınla bunu korkma sen kendini iyi bilirsin.

Cevap
  • Yorum Id: 223321
  • 15 Ağustos 2024
  • 14:25

Yorumcu haklı zamanında kendini bunlara sattığını tüm bafra bilir.

Daha Fazla Cevap Göster
Daha Fazla Yorum