BAFRA BELEDİYESİ

Bafra Belediyesinden Kapıkaya Fest Sürprizi

 
 507
Bafra Belediyesinden Kapıkaya Fest Sürprizi - Bafra Belediyesi tarafından Bafra`nın Kapıkaya Köyü`nde “KapıkayaFEst” adı ile extrem ve outdoor sporlardan oluşan doğa Festivali düzenlenecek.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesi tarafından Bafra`nın Kapıkaya Köyü`nde “KapıkayaFEst” adı ile extrem ve outdoor sporlardan oluşan doğa Festivali düzenlenecek.

20-23 Temmuz tarihlerinde Kapıkaya köyündeki yamaç paraşütü kalkış alanında gerçekleşecek olan festivalde, yamaç paraşütü uçuşları, foto safari, bisiklet, doğa yürüyüşleri, kano, balık tutma yarışları yapılacak. Ayrıca festival kapsamında hayvan barınağı ve Kuş Cenneti ziyaret edilecek
Festivalin sloganı “Çadır sizden, gerisi bizden” şeklinde belirlenirken, kamp alanı, yemek, tepeye ulaşımların tamamen ücretsiz olduğu belirtildi.

Festivalin en önemli etkinliği ise Acro Takım olacak. 4`ü İspanya`dan, 1`i Rusya`dan olmak üzere 5 yamaç paraşütü sporcusunun akrobatik gösteri yapması bekleniyor.

Festivale 50 ülke davet edilirken, henüz kaç ülkeden katılım olacağı belli olmadı.
Festival ile ilgili daha detaylı bilgiler için http://kapikayafest.com/ isimli internet sitesi ve

Komite Başkanlığını Hava Sporları Samsun İl temsilcisi ve Hava Sporları ve Gençlik Kulübü Başkanı Burhan Apaydın yapacak.

Vezirköprü`nün Şahinkaya Kanyonunda gerçekleşen FalconFest`in ardından ortaya çıkan festivalin, daha önceden planlandığı ifade edildi.

KapıkayaFest komitesi şu isimlerden oluşuyor:
Onursal Başkan:  Zihni Şahin ”“ Bafra Belediye Başkanı
Başkan: Burhan Apaydın  ”“ Hava Sporları Samsun İl Temsilcisi, Hava Sporları Ve Gençlik Kulübü Bşk.
Başkan yard.: Yusuf Danışmaz ”“ Bafra Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü V.
Üye / Festival Sözcüsü: Fedai Çakır  ”“ Yazar -Yönetmen, Bafra Sevdalısı

Üye: İsa Dal ”“ Yp Pilot, İşadamı / Şükrü Gün ”“ Doğa Sporları, Dağcılık / Atilla Özer ”“ Aks Tv Program Yapımcısı / Engin Kolbaşı ”“ Olta Balıkçılığı / Bahri Bozok ”“ Kapıkaya Mahallesi Muhtarı / Ramazan Özçelik ”“ Yp Pilot / Erol Ak ”“ Çakı Turizm, Piri Turizm Seyahat  Acentesi, Av Rehberi / Üye  Hakan Karaali-Tütün Eksperi, Doğa Fotoğrafçılığı

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesinden Kapıkaya Fest Sürprizi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0