BAFRA

Bafra Belediyesinden çocuklara karne hediyesi tiyatro

   |   
 1165
Bafra Belediyesinden çocuklarakarne hediyesi tiyatro - Bafra Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline çıkan öğrencilere armağan olarak sahnelenen tiyatro oyunu çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline çıkan öğrencilere armağan olarak sahnelenen tiyatro oyunu çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Tiyatro Amisos tarafından Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenen Bizim Tomi ve Ceri adlı oyunu ücretsiz olarak izleyen çocukların mutlulukları gözlerine yansıdı.
3 seans olarak sahnelenen oyunu çocuklarla birlikte izleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç çocukların neşeli anlarına eşlik etti. Bafra’da sanatsal faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirten Başkan Kılıç, “Çok sayıda evladımızın misafir olduğu tiyatro etkinliğiyle dolu dolu bir yarıyıl tatili geçiriyoruz. Oyunumuzu çocuklarımızla birlikte izleyerek onların heyecanlarına ortak olduk. Tiyatronun çocuk gelişimi üzerinde önemli etkileri bulunduğu bir gerçek. Bizler de düzenlediğimiz tiyatro kurslarıyla ilçemizdeki çocuklarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bu etkinlikle çocuklarımızı sanat faaliyetlerle tanıştırmayı, sanatla daha da yakınlaştırmayı amaçlıyoruz. Hayatında ilk defa tiyatroya giden, tiyatroyu izledikten sonra çok etkilenip tiyatro faaliyetlerine ya da tiyatro kulüplerine katılan öğrenciler oluyor. Bir tane bile gencimizi sanata yakınlaştırırsak ne mutlu bize” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesinden çocuklara karne hediyesi tiyatro içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0