GÜNDEM

Başkan Şahin: “her Şehidimiz Yüreğimize Düşen Ateştir”

 
 111
Başkan Şahin: “herŞehidimiz Yüreğimize Düşen Ateştir” - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Her şehidimiz yüreğimize düşen bir ateştir. Vatanımızın sahibi şehitlerimizi asla unutmayacağız” dedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Her şehidimiz yüreğimize düşen bir ateştir. Vatanımızın sahibi şehitlerimizi asla unutmayacağız” dedi.

Belediyenin Mart 2018 olağan aylık meclis toplantısında konuşan Başkan Zihni Şahin, “Haçlı zihniyeti ve seferleri Türk milleti ve İslam dünyasına karşı devam etmektedir. Emperyalizmin saldırıları siyasi, ekonomik, terör ve işgal olarak kendini göstermektedir. Tüm bu saldırılar zulüm, gözyaşı, çocuk ölümleri, göçler, işkenceler ve savaşlar olarak kendini göstermektedir. Bunlar utanç vericidir. Bu utanç başta Amerika olmak üzere İsrail, İngiltere ve batı dünyasınındır. Türkiye Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bu zulme karşı dimdik ayakta durmakta. Mazlumların ve mağdurların yanında olmaktadır. Yapılanları ve niyeti çok iyi olarak bilmekteyiz. Milletimiz bir ve beraberdir. Kenetlenmiştir. Haksızlıklara, zulümlere, işkencelere, işgallere ve gözyaşlarına karşı çıkmaktadır. Ülkemizi ve milletimizi bölmek ve bekamızı yok etmek isteyenleri tanıyor ve biliyoruz. Bunları haçlı seferlerinde, Çanakkale’de, Sakarya’da, 15 Temmuz’da gördük ve ezdik. Şimdi Afrin’de eziyoruz. Kahraman Mehmetçiklerimiz hayatlarını feda ederek milletimizin ve devletimizin birlik ve beraberliği için mücadele etmektedir. Dünden bugüne bu mücadelede şehit düşen Mehmetçiklerimizi, polislerimizi, öğretmenlerimizi, vatandaşlarımızı, tüm güvenlik görevlilerimizi ve muhtarlarımızı bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize şifalar diliyor, saygıyla selamlamıyorum. Şehit ailelerimize ve aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Her şehidimiz yüreğimize düşen bir ateştir. Vatanımızın sahibi şehitlerimizi asla unutmayacağız” diye konuştu.

Giysi toplama kutusu
Öte yandan Bafra Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 15 adet giysi toplama kutusunu ilçenin çeşitli yerlerine yerleştirdi. Başkan Zihni Şahin yaptığı açıklamada, “Sosyal yardımlaşma ve dayanışma milletimizin hassasiyet gösterdiği önemli özelliklerinden biridir. Bafra Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında çok sayıda hizmeti hemşerilerimize sunduk. Bu alanda belediyemiz sosyal yardım işleri müdürlüğümüz son derece duyarlı, düzenli ve titiz çalışmalar yürütmekte ve insanlarımıza hizmet etmektedir. Şimdi ise giysi toplama ve geri dönüşüm projesini hayata geçirdik. Toplanan giysilerin depolanması, ayrıştırılması ve ihtiyaç sahiplerine verilmesi sağlanacaktır. Bafralı hemşerilerim yardımlaşmayı sevmektedir. İhtiyaç sahiplerine her zaman el uzatmıştır. Sosyal yardımlaşmaları en yüksek düzeydedir. Tüm hemşerilerimin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve değerli muhtarlarımızın bu projeye destek vereceklerine yürekten inanıyorum. Bugüne kadar Mazlumların ve mağdurların yanında olan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu projeye destek vermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin: “her Şehidimiz Yüreğimize Düşen Ateştir” içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0