Sabah Alparslan Türkeş Parkı Sosyal tesislerinde verilen tanışma kahvaltısına AK Parti Meclis üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis üyeleri, İYİ Parti Meclis üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi katıldı.
Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı konuşmada, "31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimler sonrası yapılan ilk Meclis toplantımız. Bu seçim süresinde yoğun bir tempo geçirdik hep beraber. Gerçekten sevindirici şu ki bütün patilerimiz bütün temsilcilerimiz, çalışanlarımız Bafra’ya yakışan bir seçim geçirdik. Ben şahsen seçim boyunca rahatsızlık duyacağım bir hadise yaşamadım. Bundan da çok memnunum. Özellikle bu seçim çalışması yapan bütün parti yetkililerine bu seviyeden dolayı özellikle teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bundan sonraki yapılacak seçimlerde de aynı seviyeyi aynı muhabbeti koruruz diye düşünüyorum. Bu seçimlerin hem ülkemize hem de şehrimize bu 5 yıl içerisinde yapacağımız hizmetlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. ”dedi. Başkan Kılıç’ın konuşmasının ardından Belediye Meclis ve Komisyon üyeliği seçimlerine geçildi.
Yapılan Oylamalarda Bafra Belediyesi Meclisi görev dağılımı belli oldu.
Bafra belediyesi meclisi 1. Ve 2. Başkan vekili 1- Eyüp Sabri Şahin 2- Naci Sürmeli (MHP) Asıl Melis Katipleri 1- Cemil Musaoğlu 2- Yasin Türken YEDEK MECLİS KÂTİPLERİ 1- Nazlı Şahin 2- Erhan Özkan BELEDİYE ENCÜMENİ 1- Yahya Cömert 2- Dursun Aygün 3- Naci Sürmeli (MHP) PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU 1- Yüksel Bozkurt 2- Mustafa Özkök 3- Mustafa Tuğrul Erdoğan (MHP)
TARİFE KOMİSYONU
1- Ali Oğuz 2- Nazife Soruklu 3- İbrahim Ak (MHP)
İMAR KOMİSYONU 1- Soner Taş 2- Hasan Yauz Ataseven 3- Hakan Aytünür (MHP)
HUKUK KOMİSYONU
1- Metin Şişman 2- Nazlı Sezgin 3- Kübra Ülkü Can (MHP) MEDİKAL KARMA İHTİSAS OSB ASIL ÜYE
1- Hamit Kılıç 2- Murat Cevahir 3- Erhan Özkan 4- Bünyamin Kurt 5- Remzi Turan (MHP) MEDİKAL KARMA İHTİSAS OSB ASIL ÜYESİ (YEDEK ÜYE)
1- Cemil Musaoğlu 2- Yasin Türken 3- Nazife Soruklu SAMSUN BELEDİYELER BİRLİĞİ (BELEDİYE BAŞKANI DOĞAL ÜYE)
2- ASIL ÜYE - Dursun Aygün YEDEK ÜYE - Şaban Deniz SAMSUN KIZILIRMAK DELTASI KORUMA VE GELİŞTİRME BİRLİĞİ ASIL ÜYE 1- Bünyamin Kurt 2- Mustafa Özkök 3- Özden Yiğit (MHP)
YEDEK ÜYE 1- Erhan Özkan 2- Cemil Musaoğlu
TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ (BELEDİYE BAŞKANI DOĞAL ÜYE ASIL ÜYE - Cemil Musaoğlu YEDEK ÜYE - Metin Şişman
SERA OSB ASIL ÜYE 1- Şaban Deniz 2- Ali Oğuz
YEDEK ÜYE 1- Eyüp Sabri Şahin 2- Mustafa Özkök
SAMSUN VE ÇEVRESİ TURİZM ALANI ALTYAPI HİZMET BİRLİĞİ BELEDİYE BAŞKANI DOĞAL ÜYE ASIL ÜYE - Yüksel Bozkurt
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!