Samsun'un Bafra Belediyesi İşletme Müdürlüğü su işleri ekibinde çalışan 2 çocuk babası İlhan Niş(42), Alaçam İlçesi'ne bağlı Karlı Köyü yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Kurban Bayramı kutlamaları için Bafra Belediyesi önüne toplanan belediye işçileri, mesai arkadaşlarının ölüm haberi üzerine adeta yıkıldılar. 8.5 yıldır belediyede çalışan İlhan Niş için belediye binası önünde tören düzenlendi. Törene Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Başkan Yardımcıları Fikri Düşünsel, Ahmet Tokgöz, AK Parti Belediye Meclis Üyesi İş Adamı Osman Genç, daire müdürleri, mesai arkadaşları ve ailesi katıldı. Cenaze töreninde bir konuşma yapan Başkan Şükrü Neiş, ''Mübarek Kurban Bayramı'nda herkesin ailesiyle bayramını geçirdiği bu günde, mesai arkadaşımızı kaybettik. Bu olayın hüznü içerisinde arkadaşımızı son yolculuğuna uğurlamak için hepimiz buraya toplandık. Son görevimizi yerine getirirken kederli ailesine ve tüm belediyemiz personeline başsağlığı diliyorum'' dedi. Törenden ardından İlhan Niş'in cenazesi, Alaçam'a bağlı Soğukçam Köyü'ne götürülerek öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı köydeki aile mezarlığına toprağa verildi.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın