ULUSAL

İzmir'de yürekleri ısıtan görüntü

 
 400
İzmir'de yürekleri ısıtan görüntü - İzmir’de depremde hasar gören bir apartmanın kontrollü yıkımı esnasında polislerin çadırda kalan çocuklarla ilgilenip dikkatlerini başka yöne çekmesi yürekleri ısıttı. Polis memurları, çadır içerisinden bakan çocukların enkazın bulunduğu apartman arasındaki görüş açısını kapattı, sohbetleriyle de onları güldürdü.BUGÜN NELER OLDU?
İhlas Haber Ajansı

 |  - İzmir’de depremde hasar gören bir apartmanın kontrollü yıkımı esnasında polislerin çadırda kalan çocuklarla ilgilenip dikkatlerini başka yöne çekmesi yürekleri ısıttı. Polis memurları, çadır içerisinden bakan çocukların enkazın bulunduğu apartman arasındaki görüş açısını kapattı, sohbetleriyle de onları güldürdü.BUGÜN NELER OLDU?

Bayraklı ilçesinde 4 bloktan oluşan Barış sitesindeki arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Blokların birisinde ise bugün kontrollü yıkım çalışması yapılırken, objektiflere takılan bir görüntü ise yürekleri ısıttı.

Yıkımın yapıldığı alanın hemen 100 metre uzağındaki çadırın içinden etrafa bakınan 3 çocuğu fark eden polis memurları, maske ve kolonya verme bahanesiyle çocukların yanına gitti. Polis memurları, enkazın bulunduğu apartmanla, çadır içerisinden bakan çocukların görüş açısını kapatarak onların dikkatlerini kendilerine çekti.

Ardından çocuklarla uzun süre sohbet eden polis ekipleri ve onlara sonradan dahil olan bir Kızılay yetkilisi, çocukların yüzlerini güldürdü.

Suat Metin - Burak Yalman
 

  • BafraHaber Yorum
  • İzmir'de yürekleri ısıtan görüntü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0