BAFRA

Bafra Belediyesi, Damsan İşbirliği Ve Öğrencilerin El Emeğinin İlk Eserleri Görücüye Çıktı

 
 391
Bafra Belediyesi, Damsan İşbirliği Ve ÖğrencilerinEl Emeğinin İlk Eserleri Görücüye Çıktı - Bafra Belediyesi, Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve DAMSAN işbirliği ile başlatılan kent mobilyaları imalatı projesi ilk meyvelerini verdi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesi, Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve DAMSAN işbirliği ile başlatılan kent mobilyaları imalatı projesi ilk meyvelerini verdi. 

Bafra Belediyesi tarafından temin edilen ve DAMSAN tarafından işlenen malzemeler, Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından imal ve monte edilerek kullanıma hazır hale getirildi. 

Okul Müdürü Tarık Dursun Dinçer, İlk etapta üretilen dekoratif bank ve çim görünümlü konteynır koruyucuları, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Damsan Makine Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Milli Eğitim Şube Müdürleri Celal Karadeli ve Yüksel Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’a tanıttı. 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Öğrenci kardeşlerimiz imkân verildiğinde neler yapabileceklerini bu kısa süre içerisinde kanıtladılar. Söz konusu proje birçok alanda şehrimize katma değer kazandıracak. Proje paydaşlarımıza ve emeği olanlara özellikle öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi. 

#serdal-sefa-kocabas0# ise “Bafra, Samsun, bölgemiz ve ülkemiz için oldukça önemli gördüğüm bu projeyi seve seve kabul ettim. Özellikle eğitim alanında her zaman el ele vermeye hazır olduğumu belirtmek isterim. DAMSAN MAKİNA Sanayi olarak her projede var olacağız. Sosyal sorumluluk projelerinde her daim yer alacağız ve bu projede yer aldığımız içinde çok duygulandığımı ve mutlu olduğumu belirtmek isterim.” dedi.

Projenin Bafra için faydalı olacağını belirten Kocabaş, “Meslek lisesi öğrencilerimizin kendilerini okulda staj ortamında geliştirebilecekleri mükemmel bir proje. Şehir mobilyalarını üç paydaş üretiyoruz. Öğrenciler mesleklerini öğrenebilecek. Dışarıda ürettiklerini görebilecek, kendileri ile gurur duyacak. Gelecek nesillere izlerini bırakacak. Böylesine kıymetli bir projede yer aldığım için gururluyum. İnşallah bu proje örnek olacak ve tüm Türkiye'deki belediyelere örnek olacak. Projeye sahip çıkacağız, her platformda anlatacağız. Şehrimize değer katacağız.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi, Damsan İşbirliği Ve Öğrencilerin El Emeğinin İlk Eserleri Görücüye Çıktı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0