BAFRA

Bafra Belediyesi 5 Aracı İhale Yolu İle Sattı

 
 354
Bafra Belediyesi 5 Aracı İhale Yolu İle Sattı - Bafra Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Trafikten Çekme Belgeli Araçların Satış İhalesi Belediyenin Facebook hesabından canlı olarak yayımlandı. Hasan Aslan’ın otomobili satılamadı, diğer araçlardan 5’i bir kişi tarafından satın alındı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Trafikten Çekme Belgeli Araçların Satış İhalesi Belediyenin Facebook hesabından canlı olarak yayımlandı. Hasan Aslan’ın otomobili satılamadı, diğer araçlardan 5’i bir kişi tarafından satın alındı. 

Bafra Belediyesi’nin hizmet birimlerinde kullanılmakta iken ekonomik ömrünü tamamlamış ve hizmet konusu kalmayan, trafikten çekme belgeli 12 adet aracın, Belediye Encümenince (İhale Komisyonunca) gerçekleştirilen ihalesi, #bafra-belediyesi0#’nin sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlandı. 

Bir süre kamuoyunun gündeminde kalan ve Hasan Aslan’ın Mercedes’i olarak bilinen otomobil için Hasan Aslan’ın yeğeni Hasan Aslan 10 bin lira teklifte bulundu. 10 bin liralık teklif, muayyen bedel olan 26 bin liranın altında olduğu için teklifi geçersiz sayıldı ve Mercedes satılamadı. 

İhale ile satışa sunulan diğer araçlardan 5’ine bir kişi teklifte bulundu. Sak Petrol ve Mustafa Sak adına verilen teklifler sonucu, damperli kamyon, Şahin ve Tempra marka otomobil, transit ve bir traktör ihale yolu le satıldı. Belediye bu satıştan toplam 59 bin 250 lira gelir elde edecek. 

 Canlı yayında ihale konusu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Hizmet odaklı, şeffaf, üretken ama mutlaka halkı için var olan belediyecilik anlayışını Bafra’mızda hâkim kılmak çabasındayız. Gerçekleştirdiğimiz ihaleleri sosyal medya hesaplarımızdan canlı olarak yayınlayarak şeffaf belediyecilik bakış açımızı da hayata geçiriyoruz. Bafra’mız için yapılan ve yapılacak olan tüm ihalelerin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi 5 Aracı İhale Yolu İle Sattı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0