BAFRA

Bafra Belediye Mezarlığındaki Yolsuzlukta Yeni Gelişme!

 
 6826
Bafra Belediye MezarlığındakiYolsuzlukta Yeni Gelişme! - Bafra Belediyesi'ne ait mezarlık gelirleriyle ilgili zimmete para geçirme soruşturmasında yeni bir adım atıldı. 
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi'ne ait mezarlık gelirleriyle ilgili zimmete para geçirme soruşturmasında yeni bir adım atıldı. 

Samsun polisi, soruşturma kapsamında birçok kişiyi ifadeleri alınmak üzere emniyete götürdü.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, mezarlık gelirlerinin belediye kasasına teslim edilmediği ve zimmete geçirildiği iddiaları inceleniyor. Bu sabah Savcılığın talimatıyla harekete geçen Samsun polisi, bazı kişileri şüpheli, bazılarını ise bilgi sahibi sıfatıyla ifadelerini almak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

İlk bilgilere göre, soruşturma kapsamında birçok mezarlık çalışanı emniyette ifade vermek üzere gözaltına alındı.

Öte yandan, soruşturmanın baş şüphelisi Fikret Ş.'nin belediyenin kaybı olan 3 milyondan fazla parayı belediye kasasına yatırdığı iddia edildi.

Soruşturma kapsamında , parası belediyeye yatmayan mezarlık sahipleri kimlere para verdiyse onların da emniyete götürüldüğü iddia edildi.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediye Mezarlığındaki Yolsuzlukta Yeni Gelişme! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0