GÜNDEM

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş: Bölge Hastanesi İnşaatı Fakülte Olacak

 
 493
Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş:Bölge Hastanesi İnşaatı Fakülte Olacak - Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra'ya 300 yataklı yeni hastane yapılacağını, Bölge Hastanesi inşaatının ise fakülte olacağını söyledi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra'ya 300 yataklı yeni hastane yapılacağını, Bölge Hastanesi inşaatının ise fakülte olacağını söyledi.

Hastane konusunda açıklama yapan Başkan Neiş, belediye meclisinin olağanüstü toplantı yaparak, yeni hastane yerinin kararını verdiğini kaydetti. Neiş, "Sağlık Bakanlığı burada 1 yıl içerisinde yeni hastane yapacak. Yeni hastanemiz yaklaşık 65 dönüm civarında ve 300 yataklı olacak. Biz bir adım daha ileriye gidiyoruz. Bölge milletvekilimizle gerçekleştirdiğimiz görüşmede bu hastanenin TOKİ'ye yaptırılması noktasında karar alındı" dedi.
Çetinkaya beldesi içinde yer alan ve uzun yıllardır bekleyen Bölge Hastanesi inşaatının ise fakülte olarak düzenlenmesiyle ilgili başvuruların yapıldığını kaydeden Şükrü Neiş, "Tek başına iktidar ve milletvekillerimizle beraber yerel yöneticiler olarak verilen sözleri yerine getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş: Bölge Hastanesi İnşaatı Fakülte Olacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0